U bent op zoek naar een restaurant om heerlijk te lunchen met collega’s? Of u wenst ‘s avonds lekker uit eten te gaan en te genieten van (h)eerlijk Frans eten? Dan gaat u natuurlijk naar Cote A L’Ost in Aalst! Al onze gerechten worden met dagverse ingrediënten bereid. Van een uitgebreid diner tot een snelle hap in de middag, alles is mogelijk bij Cote A L’Ost in Aalst. Bij ons staat ontspannen en smaakvol centraal en dat merkt u aan de vlotte, hartelijke bediening en sfeervolle inrichting.

Grootmoeders keuken: Onze chef beheerst de Franse keuken tot in de kleinste details en is zeer vakbekwaam. U vind een ode aan grootmoeders keuken terug op onze menukaart. Zo kookt ons team voor u zoals dat vroeger op zondag altijd gebeurde met nostalgische recepten en veel smaak en zonder franjes. Kortom het is een plezier om dit alles te proeven en elke hap is anders! Dus voor de levensgenieters onder ons, is onze menukaart dan ook écht op voor u op het lijf geschreven.

Openingstijden: Wij van Cote A L’Ost willen u altijd de kwaliteit garanderen. Wij zijn open voor lunch en diner zodat wij op die manier onze service grondig kunnen voorbereiden en dat ziet u terug in ieder bord dat uitblinkt.

Reserveer nu uw tafel bij Cote A L’Ost in Aalst, wij zijn geopend op: Maandag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag van 12:00 tot 15:00 en van 18:00 tot 22:00. Op Dinsdag kunt u bij ons terecht van 18:00 tot 22:00. Op Woensdag zijn we gesloten.
Contact: Heeft u nog vragen? Wenst u meer informatie of wilt u reserveren? Neem dan contact op via ons contactformulier.
Tot snel bij Cote A L’Ost in Aalst!

Adres

Ons adres:

Vrijheidstraat 56 9300 Aalst

Telefoon: