Heeft u een trouwe hond als huisdier en wilt u die graag zijn eigen hondenbench geven? Dan kiest u best voor kamerbenches van Custom Dog Crates uit Erpe-Mere, de absolute specialist die actief is in België en in het buitenland. Alles wordt in eigen huis op maat vervaardigd met kwalitatief hout en diervriendelijke materialen.

Bekijk de toonzaalmodellen

U kan kiezen voor een kamerbench in uw woning of voor een autobench als u lange afstanden met de auto aflegt. Verder zijn er nog andere hondenbenodigdheden, zoals eet-drinkbakjes en hondenbedjes, die in elkaar gestoken worden. En nu kunt u hier ook terecht voor mooie maatmeubelen.

Zelfwerkend zaakvoerder Alain heeft van een uit de hand gelopen hobby zijn beroep gemaakt. Aanvankelijk maakte hij dergelijke benches voor zijn eigen honden, daarna ook voor vrienden en nu dus ook voor u en dat al vanaf 400 euro. Er zijn voorbeelden en toonzaalmodellen voorhanden.

Neem contact op

Elke hondenbench kan afgehaald en/of geleverd worden. Alain werkt steeds met passie, waarbij klantentevredenheid héél belangrijk is. Heeft u nog bepaalde vragen over de benches van Custom Dog Crates? Neem dan zeker vandaag nog contact op.

Adres

Ons adres:

: Binnenstraat 6, 9420 Erpe-Mere, België