ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN
Bij Cyclic Bikestore is er geen werk te groot of te klein voor ons. Wij voeren onderhoud en herstellingen uit op allerhande merken en modellen of ze gekocht zijn in onze winkel of niet. Kom gerust eens langs of contacteer ons voor een afspraak.

Door onze passie voor fietsen en bijbehorende producten, service, onderhoud en herstellingen kunnen we U met zekerheid garanderen van de beste prijs/kwaliteit. Hiervoor doen we beroep op onze persoonlijke ervaring en expertise om dit te kunnen garanderen.

Het kiezen van de juiste fiets is belangrijk en niet altijd even gemakkelijk en dat verstaan we maar al te goed. Daarom bieden we een breed gamma aan van merken om aan ieders behoefte te kunnen voldoen, van Mountainbikes, Racefietsen , Stadsfietsen, E-bikes, Touringfietsen tot zelf Kinderfietsen

Testen voor je koopt! We hebben meerdere test fietsen klaarstaan bij Cyclic Bikestore. Bij het kiezen van de juiste fiets is het van cruciaal belang dat je zeker bent, en een testrit kan je hierbij helpen of het nu gaat om een stadsfiets, mountainbike, racefiets of E-bike. Contacteer ons telefonisch of via e-mail voor meer informatie hieromtrent.

Adres

Ons adres:

Oppemstraat 12 3080 Tervuren

Telefoon: