Dak- en Renovatiewerken Maes in Lievegem, voor al dak- en renovatiewerken

Dak- en Renovatiewerken Maes in Lievegem is een bouwbedrijf waar u terecht kunt voor dakwerken en renovatieprojecten. Zij kunnen u van dienst zijn bij het leggen van nieuwe daken zowel platte daken en hellende daken kunnen zij realiseren. Bij deze dakdekker kunt u terecht voor het plaatsen van nieuwe daken, maar ook de renovatie van daken. Andere werken zijn ook mogelijk af te stemmen met dit team waaronder het laten plaatsen van Velux dakramen. De professionals kunnen ook uw woning van gevel werken voorzien. Het ervaren team van dit bedrijf is ook in staat verschillende koper en zinkwerken uit te voeren. Zij kunnen u ook helpen met het plaatsen of herstellen van metsel karweien.

61.jpg - Dak- en Renovatiewerken Maes, Lievegem

Dakwerken

Bij Dak- en renovatiewerken Maes kunt u terecht voor verschillende dakwerken. Het dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw woning. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat de dakrenovatie of een nieuw dak dat geplaatst wordt van goede kwaliteit is. Samen met dit bedrijf kan het plaatsen van het dak en de materialen die hiervoor gebruikt worden uitvoerig worden besproken. Ook andere werken kunnen met dit bedrijf worden besproken waaronder:

  • Velux dakramen plaatsen
  • Afwateringen
  • Koper en zinkwerk

Badkamer- en keukenrenovatie

Voor de totaalaanpak van uw badkamer kunt u bij Dak- en renovatiewerken Maes terecht. Dit team zorgt ervoor dat de stijl die u met uw badkamer voor ogen heeft wordt gerealiseerd. Voor dit proces maken zij alleen gebruik van kwaliteitsmaterialen en worden deze geplaatst door professionals. Door de totaalaanpak die zij bieden wordt niet alleen een prachtige badkamer geleverd, maar wordt er ook voor gezorgd dat dit spoedig voor u kan functioneren. Als uw keuken toe is aan een opknapbeurt dan kunt u ook bij deze professionals terecht. Wilt u uw keuken een moderne of landelijke stijl geven, dan kan dit bedrijf uw keuken geheel renoveren. Deze renovatie van zowel keuken als badkamer verloopt grondig van uitbraak tot oplevering.

Uiteenlopende diensten

Voor het plaatsen van ramen en deuren in uw huis wordt in overleg met dit team gekeken naar de beste materialen en de beste plaatsing in aansluiting op uw woning. Met de plaatsing van ramen geeft dit een nieuw uiterlijk aan uw woning, maar zorgt dit ook voor de isolatie van warmte en geluid. Bij deuren wordt gekeken naar de juiste stijl en wordt nauwkeurig op de isolatiewaarden en veiligheid van geplaatste of vervangen deuren gelet. Ook worden vloerwerken en gevel werken op maat van de klant geleverd. Bij Dak- en renovatiewerken Maes in Lievegem is een veelzijdig bedrijf waar u terecht kunt voor daken en renovaties. Hierbij bent u verzekerd van een snelle en efficiënte service door een professioneel bouwbedrijf.

Adres

Ons adres:

Weststraat 23 9950 Lievegem

Telefoon: