GRAINDOURZE LUC

Dakwerken Luc Graindourze uit Heers voor degelijke dakwerken op maat

Graindourze Luc is een echt familiebedrijf met meer dan 30 jaar aan ervaring op de teller. Wij zijn werkzaam in Limburg voor particulieren en bedrijven, bij zowel renovatie als nieuwbouwprojecten. U kunt bij ons terecht voor zowel hellende daken als platte daken. Staat er een renovatie op de planning? Wij gaan graag voor u aan de slag met dakherstellingen of een dakrenovatie. Ook bij nieuwbouwprojecten kunt u op ons rekenen, voor zowel dakwerken als gevelbekleding. Wij zorgen voor een perfect geisoleerde woning. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken!

Dienstverlening Dakwerken Lux Graindourze:

  • Hellende daken: Een goed dak begint bij een goede basis. Daarom zorgen wij eerst voor een goede houten constructie. Om uw dak goed bij uw huis te laten passen heeft u de keuze uit verschillende kleuren dakpannen. Natuurlijk zorgen we ook voor een perfecte afwerking, zo kunnen we uw schoorsteen plaatsen, zinkwerken uitvoeren en uw dakgoot installeren.
  • Platte daken: Bij platte daken is het vooral heel belangrijk om met goed materiaal te werken waardoor er geen lekken ontstaan. Wij werken vrijwel altijd met roofing. We kunnen de roofing combineren met isolatie en lichtkoepels.
  • Herstellingen: Wacht niet tot het te laat is, met het herstellen van uw dak. Wij zorgen voor een snelle service en kunnen eventueel ook terugkomen voor onderhoud.
  • Isolatie: Isolatie zorgt voor een lagere energierekening. Wij kunnen uw huis op een goede manier isoleren. Hierbij houden we natuurlijk rekening met uw huis, zo plaatsen we isolatieplaten of glaswol.
  • Gevelbekleding: Door de gevel aan te pakken, verandert het hele uiterlijk van uw woning. Wij kunnen sidings van kunststof of hout aanbrengen, natuurlijk heeft u hierbij de keuze uit verschillende stijlen en kleuren.

Betrouwbaar team met efficiënte aanpak

Wanneer u kiest voor Dakwerken Luc Graindourze uit Sint-Truiden, kunt u rekenen op een snelle en secure aanpak. Door onze jaren aan ervaring kunnen we aan de slag met uiteenlopende klussen, van nieuwbouw tot renovatie, platte daken en hellende daken. Bij elk dak beginnen we steeds met een stevige basis en zorgen we voor een strakke afwerking. Daarnaast kunt u rekenen op heldere communicatie tijdens het project. Klanten die u voorgingen zijn ook zeer tevreden over Dakwerken Luc Graindourze uit Sint-Truiden. Zo stelt een klant: “Snel, efficiënt, correcte prijzen en een vriendelijk team. Aanrader!”. Ervaar het zelf en neem contact op.

Zoekt u een betrouwbare vakman voor uw dak? Neem dan gerust contact op! Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Dakwerken Luc Graindourze

Adres

Ons adres:

Middelheersestraat 10 - 3870 Heers