Dakwerken Peleman, Zottegem

Bij Dakwerken Peleman in Zottegem kunt u terecht voor al uw dakwerken voor zowel platte daken als hellende daken. De dakdekker kan nieuwe daken leggen, maar is ook in te schakelen voor renovatieprojecten. Ze zijn u graag van dienst bij het leggen van platte daken en eveneens voor het plaatsen van hellende daken. De dakdekker helpt u graag met de dakbedekking; u heeft dan de keuze uit EPDM of roofing daken. Om te besparen op uw energierekening kunt u hier terecht voor duurzame dakisolatie. Voor duurzame daken is het realiseren van zink en koper werken door Dakwerken Peleman ook een mogelijkheid. Daarnaast voeren ze dak timmerwerken uit en voorziet het team in het plaatsen van Velux dakramen.

165597798_10225291632459720_5031590519428788966_n.jpg - Dakwerken Peleman, Zottegem

Uiteenlopende diensten bij Dakwerken Peleman

Dakwerken Peleman biedt een snelle en efficiënte service tegen een voor u scherpe prijs. Met dit enthousiaste team bent u verzekert van een prachtig eindresultaat dat geheel aansluit op uw verwachtingen en wensen. De zaakvoerder Sven Peleman heeft meer dan 15 jaar ervaring, met deze kennis en ervaring kunnen alle dakwerken voor zowel platte daken en hellende daken worden uitgevoerd. De professionals realiseren een breed scala aan diensten onder andere:

  • Gyprocwerken
  • Kleine kluswerken
  • Daktimmerwerken
  • Zink en koper werken

Dakwerken in Zottegem

Het team van Dakwerken Peleman realiseert alle soorten dakwerken voor nieuwbouw en renovatie. U werkt slechts met één aanspreekpunt en voor alle projecten bent u verzekerd van een snelle en efficiënte service. Schakel het professionele bedrijf in voor het isoleren van daken waarmee er minder warmte uit de woning verloren gaat en u tegelijkertijd energiekosten bespaart. De dakbedekking van platte daken wordt afgewerkt met roofing of EPDM en bij hellende daken kan de dakbedekking worden uitgevoerd met leien en pannen. Dakwerken Peleman gaat ook aan de slag met al uw zink en koperwerken. Koper en zink zijn materialen voor een scherpe prijs met een lange levensduur. Met zink is het mogelijk onder andere dakramen, schoorstenen en dakkapellen af te werken. Het team voert ook dak timmerwerken uit en plaatsen van dakgoten en Velux dakramen.

Algemene renovaties bij Dakwerken Peleman

Dakwerken Peleman voert graag verschillende algemene renovaties uit in uw woning. Het is onder andere mogelijk ze in te schakelen voor het plaatsen van ramen en deuren en het plaatsen van elektriciteit. De professionals helpen met kleine kluswerken, maar ook met grotere bouwprojecten. Het enthousiaste team voert al uw gyprocwerken uit, maar gaat ook aan de slag met het vervangen van lampen en het timmeren van kasten. Dakwerken Peleman in Zottegem realiseert dakwerken, algemene renovaties en kluswerken voor nieuwbouw en renovatie,

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

116698940_174112940819141_3664621237758576_n.jpg - Dakwerken Peleman, Zottegem

Adres

Ons adres:

Sabina van Beierenlaan 5 9620 Zottegem

Telefoon: