Damatech in Retie, uw specialist in elektriciteitswerken voor nieuwbouw en renovatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare vakman gespecialiseerd in elektriciteitswerken? Dan bent u bij Damatech aan het juiste adres. Damatech is zowel een elektricien voor nieuwbouw als een elektricien voor renovatie en beschikt over ruim 10 jaar ervaring. Deze vakman van elektrische installatie neemt al uw zorgen rondom elektriciteitswerken uit handen en levert echt maatwerk. Heeft u een nieuwe elektrische auto? U kunt op deze specialist rekenen voor elektricien laadpaal plaatsen en elektricien laadpaal installeren. Daarnaast is Damatech een gespecialiseerde installateur domotica. Ook kunt u deze professional inschakelen voor installatie van videofonie en parlofonie. Neem gerust contact op.

Domotica met Niko Home Control

Wilt u het uzelf een stukje gemakkelijk maken? Kies dan voor de oplossingen op vlak van domotica en automatisatie van Damatech. Domotica staat voor het automatiseren van processen en handelingen in huis. Van verwarming, verlichting en ventilatie tot de rolluiken en zonnewering, het is allemaal mogelijk om aan te sturen vanaf een touchscreen, smartphone of tablet. Voor domotica werkt deze specialist met de systemen van Niko Home Control. Er zijn oneindig veel keuzemogelijkheden en Damatech helpt u graag om geschikte oplossingen te vinden voor uw wensen. Damatech is een gecertificeerd installateur. U kunt dan ook rekenen op  een feilloze, volledige installatie van uw domoticasysteem.

Laadpaal bij u thuis of bij uw bedrijf

Wilt u een laadpaal voor uw elektrische auto? Damatech staat voor u klaar voor het plaatsen en installeren van een laadpaal bij u thuis of bij uw bedrijf. Met een laadpaal laadt uw auto wel zes keer sneller op dan bij een traditioneel stopcontact. Damatech is een gecertificeerd installateur van EVBOX en plaatst uw laadpaal naar wens. Twijfel dus niet langer en geniet van de voordelen van een laadpaal. Damatech werkt ook met Alfen. Alfen biedt een complete reeks aan oplaadpalen voor binnen en buiten die beschikken over geavanceerde slimme functies. Met deze laadpaal wordt de laadsnelheid en het energiegebruik geoptimaliseerd. Ook biedt deze laadpaal de mogelijkheid om financiële afrekeningen te verrichten.

Diensten Damatech

Voor elektriciteitswerken kunt u dus zeker op Damatech vertrouwen. U kunt rekenen op de beste kwaliteit en een uitstekende service. U kunt onder andere terecht voor:

  • domotica
  • herstellingen elektriciteitswerk
  • buitenverlichting
  • bekabelingswerken
  • video en parlofonie
  • domotica
  • installatie en plaatsing laadpaal

Adres

Ons adres:

Kelderbeemd 8 Retie

Telefoon: