Voor een stukadoor in Maaseik met meer dan 23 jaar ervaring op de teller bent u bij Damiaens Jurgen bv gegarandeerd aan het juiste adres. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten zijn wij de ideale partner voor uw professioneel uitgevoerde binnenbepleistering.

KAARSRECHTE MUREN

Wilt u graag kaarsrechte muren, dan is er onze expertise om van uw project een succes te maken. Hoe beter de pleisterwerken gedaan worden, hoe mooier het eindresultaat van uw interieur. Denk daarbij aan de uitvoering van schilder- en behangwerken, maar ook aan de vloer en plinten.

Wij zijn mee met de allernieuwste technieken, zoals het dunpleisteren dat nu vaak de voorkeur wegdraagt. Verder staan wij paraat voor het uitvoeren van uw cementeringswerken in vochtige ruimtes of uw gyprocwerken als er valse wanden of plafonds moeten opgetrokken worden.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Geïnteresseerd in de diensten van Jurgen Damiaens uit Maaseik? Hebt u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte van een ervaren stukadoor? Neem vandaag nog contact op en wij helpen u graag verder. Bekijk zeker ook onze eerdere realisaties bij tevreden klanten.

Adres

Ons adres:

Kanaalstraat 58 3680 Maaseik - Ligging Limburg - België

Telefoon: