De Korenblomme helpt je graag met een gezonde voeding en gezonde levensstijl

De Korenblomme is een dieet- en natuurvoedingszaak gelegen in De Panne. De winkel wordt uitgebaat door een diëtiste die je graag advies biedt over gezondheid en afslanken.

Dieet- en natuurvoeding

De Korenblomme is opgestart met het doel mensen te helpen om gezond te blijven of om hen te helpen om gezonder te worden. Als diëtiste staat de winkeluitbaatster klaar in haar dieet- en natuurvoedingszaak om mensen die een dieet volgen lekkere en gezonde voeding aan te bieden.

Herborist

Bovendien volgde ze een opleiding van herborist om de wereld van de kruiden beter te leren kennen. Veel research naar inhoudsstoffen en werkzame stoffen hebben ertoe geleid dat er fantastische voedingssupplementen gemaakt worden van kruiden. In de winkel van De Korenblomme in De Panne mag je dus rekenen op goede producten, maar ook zeker op goed ondersteund advies.

Diëtiste

Preventief werken aan de gezondheid is de leuze. Maar ook kwaaltjes kunnen enorm goed aangepakt worden met natuurlijke producten. Zo werkt De Korenblomme samen met artsen die vol vertrouwen hun dieetpatiënten doorsturen voor de juiste begeleiding. Bij het volgen van een dieet denken de meeste mensen aan vermageren, maar er zijn heel veel andere kwalen die met voeding en planten te verhelpen zijn.

Voedingsplan

Dieet- en natuurvoedingszaak De Korenblomme biedt producten die jou kunnen helpen aan een zorgeloos leven met minder klachten. De uitbaatster helpt dieetpatiënten graag bij het opmaken van het juiste voedingsplan. Denk maar aan voeding of kruiden die problemen kunnen oplossen in verband met spijsvertering, hart- en vaatziekten, slapeloosheid, darmproblemen, ademhaling, bloedsomloop en het metabolisme. Of middeltjes die zorgen voor betere nagels, haren en een beter gezichtsvermogen. Non-food producten zoals crèmes, cosmetica, geschenken en boeken maken het aanbod van De Korenblomme af.

Biologische producten

Adres

Ons adres:

Kasteelstraat 29, 8660 De Panne

Telefoon: