De Wikkelaar
uw bistrorestaurant in Diksmuide

Op zoek naar een supergezellig bistrorestaurant in Diksmuide? Dan moet u zeker eens binnenspringen bij De Wikkelaar. Naast lunchen en dineren kunt u hier ook terecht in de voormiddag voor een heerlijk potje echte koffie op grootmoeders wijze.

Van feest tot rouwmaaltijd

Verder start elke namiddag om 14.30 uur de tearoom met heerlijke huisgebakken wafels en pannenkoeken. De Wikkelaar heeft echt alles in huis voor een geslaagd feest, een inspirerende vergadering, een familiefeest of een rouwmaaltijd.

Moeder en dochter, Lieve en Elyne runnen al jaren samen de zaak. Sinds 2002 maken zij verschillende gerechten uit de klassieke keuken voor u klaar, zoals u zult kunnen zien op de menukaart en in de suggesties. De zaak is onlangs uitgebreid en in een nieuw jasje gestoken, waardoor er nu zelfs plaats is voor een 80-tal personen.

Genieten op het terras

In de lente en de zomer kunt u genieten op het grote zonneterras, met plaats voor een 60-tal personen. Dat staat in een grote tuin met een springkasteel waar de kinderen kunnen ravotten en voetballen. Er is bovendien een privéparking en een foodautomaat. Elke dag wordt die aangevuld met verschillende vis- en vleesgerechten, spaghetti en garnaal- en kaaskroketten.

Neem contact op

Als u restaurant De Wikkelaar graag nog wat beter wilt leren kennen, dan is het aan te raden om de fotogalerij met sfeerbeelden te doorbladeren. Uit eten gaan in Diksmuide is nergens zo leuk. Nog bepaalde vragen? Neem dan contact op. Of leg een tafeltje vast.

 

Adres

Ons adres:

wynendaelestraat 215, 8600 Diksmuide

Telefoon: