De broers Wilryck van De Notelaar zorgen er samen voor dat uw feest er een wordt om nooit te vergeten! Ze hebben beiden ruime ervaring opgedaan voordat ze hun droom, een eigen cateringbedrijf, vervulden. Hoe klein of groot uw feest ook is, de broers maken er iets moois van.

In onze brochetterie kunt u genieten van een all-in beleving. Heerlijk eten en drinken tegen een vaste prijs. U begint de avond met een glaasje bubbels of fruitsap, vervolgens krijgt u een voorgerechtje, 2 soepjes en daarna heeft u de ruime keuze uit vlees- en vissoorten en een saladebuffet. De avond sluit u af met een dessertbuffet en een koffie- en theebuffet. Alle dranken zijn inbegrepen. De brochetterie is geopend op vrijdag en zaterdag vanaf 17.00 en zondag vanaf 12.00. Er is ruimte voor 130 personen, vanaf 15 personen kunnen we ook op andere tijdstippen open gaan.

Wij kunnen ook de organisatie van uw feesten verzorgen, zoals huwelijksfeesten, conferenties, koffietafels en jubilea. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een borrel of receptie met hapjes. Daarnaast kunnen we ook vergadering, barbecue, buffet of een menu aan tafel verzorgen. Onze feestzalen hebben een capaciteit van 300 personen.

Laat u verrassen door de maaltijden van chef-kok Christoph Wilryck. Hij overlegt graag met u over de mogelijkheden, zodat er altijd een gepaste formule ontstaat. Maître-sommelier Yves Wilrijck maakt de maaltijd af met heerlijke wijnen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een receptie, buffet, walking dinner of barbecue.

Benieuwd wat we voor u zouden kunnen doen? Neem dan gerust contact op.

Adres

Ons adres:

Kattenberg 31 2460 Kasterlee

Telefoon: