De Veldkeuken uit Waregem is uw traiteurdienst voor catering van feest met professionele foodtruck

Zoekt u een cateraar die bij u aan huis of op locatie voorziet in een voortreffelijke catering? Of heeft u behoefte aan de huur van tenten, party tafels of een springkasteel of een combinatie van deze diensten? Dan bent u aan het goede adres bij De Veldkeuken in Waregem. De zaakvoerders vormen een hecht team dat u de zorgen geheel uit handen neemt. Ze leveren ook koude schotels af aan huis of bedrijf. Arrangementen voor feesten zijn altijd vanaf grotere aantallen deelnemers of bezoekers. Kijk op hun website voor de details.

Het begon met een Duitse militaire veldkeuken

Het is een bedrijfsformule die werkt, dat is zeker. De succesvolle zaakvoerders stellen zich graag aan uw voor: “Wij zijn Philip en Hans. Samen vormen wij het traiteurs duo achter De Veldkeuken. In het begin was Philip de zaakvoerder van een traiteurzaak, maar toen we op de eerste veldkeuken ons oog lieten vallen, hebben we beslist om onze handen in één te slaan en samen een nieuw bedrijf te vormen.” Ze zijn bijzonder trots op hun mobiele militaire keuken, de TFK 250, Tactical Field Kitchen. Het is een Duitste veldkeuken, gemaakt door het bedrijf Kärcher in het jaar 1994.

Ze bieden capaciteit voor 450 personen

De capaciteit van De Veldkeuken is genoeg voor groepen groter dan 70 personen. Voor de TFK 250 hebben ze twee diepe kookketels van elk 120 liter, twee bakplaten, twee ovens en twee bain marie’s. Ze beschikken over vier aparte branders. De PK 26 is een veldkeuken, die zijn oorsprong heeft in Tsjechië en gebouwd is in het jaar 1973. Deze veldkeuken is ideaal voor het maken van soepen of eenpansgerechten. Dit mobiele cateringsysteem telt drie kookketels van 75 liter elk. Uit één batch kunnen ze maar liefst 450 mensen van hun heerlijke soep voorzien.

Catering compleet met traiteurdienst per foodtruck

De beschikbare tenten hebben een oppervlak van 12 en 18 vierkante meter. Zij beschikken ook over passende zijpanelen. De tentformaten zijn ideaal voor een kleiner tot groter tuinfeest om gezellig te tafelen met vrienden en familie of voor een BBQ. De partytafels zijn ideaal voor uw tuinfeest of staande receptie. Er is bovendien voor de jeugd een grote keuze aan springkastelen, waarvoor u ook door De Veldkeuken wordt gefaciliteerd. De Veldkeuken staat klaar voor: traiteurdienst, catering voor feesten en partijen als huwelijk, recepties en andere evenementen.

Contacteer De Veldkeuken in Waregem voor een afspraak of een offerte en bekijk voor een overzicht van hun diensten de website.

De Veldkeuken uit Waregem heeft ruim aanbod

Deze traiteurs bieden u een volledige cateringservice: warme gerechten en koude schotels, koud buffet, complete catering inclusief dranken voor evenementen in Waregem, West-Vlaanderen. De Veldkeuken staat voor: traiteurdienst, catering voor feesten en partijen als huwelijk, recepties en andere evenementen.

  • Traiteur warme maaltijden
  • Koude schotel of koud buffet
  • Tenten en partytafels
  • Springkastelen voor de jeugd

Adres

Ons adres:

Platanendreef 7 Waregem

Telefoon: