De Weyer Café te Kortessem
erkend sport- en fietscafé

In de sporthal van Kortessem vindt u De Weyer Café, dé ideale ontmoetingsplek voor sportliefhebbers. In 2017 werd het café door de nieuwe eigenaars overgenomen en omgetoverd tot een sport, eet- en fietscafé dat zich in het hart van Limburg bevindt.

Lekker eten

Niet enkel de liefhebbers van sport kunnen hier terecht, want sinds de overname is er een vaste kok aanwezig die zorgt voor een lekker middag- of avondmaal of een overheerlijke pannenkoek of ander zoets na de middag. De keuken is elke dag open van 11u tot 20u30 en op zondag kunt u genieten van een heerlijk ontbijt. Check meteen de uitgebreide kaart en vergeet de suggesties niet.

Faciliteiten

De Weyer Café in Kortessem heeft een ruime parking gezien de ligging bij de sporthal. Zoeken naar een parkeerplaats hoeft dus niet. U kunt er betalen met Payconiq of cash en er is gratis WIFI aanwezig. Van de Paas- tot de Herfstvakantie is er plaats op het terras voor zo’n 50 mensen en kunt u in het zonnetje genieten van een lekker wijntje, een frisdrank of één van de overheerlijke streekbieren. Binnen is er plaats voor 100 mensen. Er zijn twee grote schermen waar alle grote evenementen, wieler- en sportwedstrijden op getoond worden. Op dinsdag is het sluitingsdag. Ook voor vergaderingen, recepties of feestjes kunt u hier terecht. Neem vrijblijvend contact op met De Weyer Café te Kortessem voor meer info of reservatie.

 

De Weyer Café

Adres

Ons adres:

Oud-Mersenhoven 15 3720 - Kortessem

Telefoon: