Debraco Interieur uit Wijtschate

Bent u net verhuisd of heeft u een verbouwing achter de rug en bent u op zoek naar een bijpassend interieur? Benader Debraco als u op zoek bent naar een oplossing op maat. Zij kunnen een totaalproject verzorgen, of richten een bepaalde ruimte voor u in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de living, badkamer, slaapkamer, zolder of keuken. Daarnaast kunnen ze ook het exterieur onder handen nemen en kunnen we meedenken over commerciële ruimtes.

Debraco Interieur, Wijtschate

Wat kunnen zij voor u doen?

Debraco Interieur kan de inrichting van een ruimte aanpassen door middel van gyprocwanden en plafonds. Daarnaast kunnen ze ook isolatie plaatsen. Vervolgens plaatsen ze ramen en deuren en kunnen ze meubels en schrijnwerken voor u op maat maken. Ook kunnen de interieur inrichters een volledige keuken of badkamer op maat verzorgen. U kunt kiezen voor Corian plaatmateriaal, geproduceerd door DuPont, voor verschillende interieur toepassingen. Het materiaal is non-poreus, wat het zeer hygiënisch maakt.

Prachtige meubels op maat

Als u kiest voor meubels op maat bij Debraco Interieur, bent u verzekerd dat uw ruimte precies wordt ingevuld, passend bij uw smaak. Schakel de meubelmaker in voor schrijnwerken precies op maat. Heeft u een lastig hoekje in uw kamer? Of droomt u van een walk-in-closet? Bij Debraco Interieur kan het allemaal voor u gerealiseerd worden. Zij gaan graag met u in gespren om uw wensen te vertalen naar een fraai resultaat. Ook voor keukens op maat en badkamers op maat kunt u terecht. Uw interieur krijgt een chique en tijdloze uitstraling.

Jarenlange ervaring en vakkennis

Debraco Interieur ontwikkelt al vele jaren interieurprojecten. Voor woningen, winkels en bedrijven worden totaal realisaties aangeboden. Het gaat om uitstraling, gecombineerd met kwaliteit en gebruiksgemak. Ontwerpen met veel vakkennis en doordachte plannen worden voor u gemaakt, nadat de eigen wensen en budgetgrenzen voldoende zijn aangegeven. Wat uw noden en wensen ook zijn, Debraco Interieur realiseert het graag voor u.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor uw interieurinrichting? Neem dan gerust contact op.

 

Adres

Ons adres:

Kaleutestraat 26 8953 Wijtschate

Telefoon: