Opknappen van uw huidige woning of nieuwbouw woning? Deladecor uit Egem gaat voor u aan de slag

Niks is fijner dan wonen in een huis met fris schilderwerk en goed afgewerkte vloeren. Voor het aanpakken na een verhuizing, het vernieuwen van uw huidige woning of het aankleden van een nieuwbouw woning kunt u in Egem en omgeving terecht bij Deladecor. Schilderen is precisiewerk en kan een tijdrovende klus zijn. Deladecor is gespecialiseerd in decoratieve verftechnieken voor uw muren. Zij nemen daarnaast het schilderen van ramen voor u uit handen en kunnen ook uw badkamer plafond schilderen, uw nieuwe houten ramen schilderen en uw buitendeuren schilderen. Geen fan van verf? Deladecor is ook kundig in het plaatsen van behang en het uitplamuren van gyproc. Ook voor de aankleding van uw vloeren kunt u bij hen terecht. Zij kunnen Quick-Step vloeren laten leggen en daarnaast kunt u contact met ze opnemen voor het laten leggen van parket vloeren.

Deladecor, Egem (Pittem)

Expertise van Deladecor in Egem

Bij zowel het aankleden van de muren, als het laten leggen van vloerbedekking werkt Deladecor nauwkeurig en secuur. Neem voor de volgende diensten contact met ons op:

  • Binnen en buiten schilderwerken
  • Vliesbehang en ander behang plakken
  • Gyproc plaatsen en uitplamuren
  • Vloerbedekking leggen zoals parket, Quick-Step en linoleum

Onderhouden van schilderwerk

Het is belangrijk om het schilderwerk in en rondom uw huis goed bij te houden. Ten eerste brengen de juiste kleuren een bepaalde sfeer met zich mee en maken dat uw huis kwaliteit uitstraalt. Daarnaast zijn gladgeverfde muren en kozijnen makkelijker schoon te houden, en zorgt het op tijd bijwerken van uw schilderwerk ervoor dat er geen schimmel ontstaat. Ten slotte beschermt een goede verflaag het houtwerk. Deladecor in Egem is vakkundig op het gebied van schilderen en zorgt ervoor dat uw schilderwerk altijd in orde is.

Vloeren laten leggen

Tijdgebrek? Weinig of geen ervaring? Gegarandeerd een goede afwerking? De vakmensen van Deladecor in Egem leggen graag de vloeren in uw huis. Ze hebben alle materialen in huis voor het leggen van onder andere parket, Quick-Step en linoleum. Mocht u nog niet weten welk materiaal het meest geschikt is voor uw woning, onze medewerkers hebben ruime kennis van de verschillende beschikbare materialen en helpen graag om samen de meest passende keuze te maken.

Adres

Ons adres:

Molenstraat 15, 8740 Pittem, België

Internet:

-