Demeulemeester Kurt in Wevelgem, een ervaren binnenhuisarchitect

Demeulemeester Kurt in Wevelgem is de juiste expert om in te schakelen voor het ontwerpen van interieur en het inrichten van interieur. De professionals zijn gespecialiseerd in interieurarchitectuur en bieden hun diensten aan voor zowel verbouwingen als nieuwbouwwerken. De interieurarchitect is u graag van dienst bij het inrichten van woning geheel in uw eigen stijl. Bij het uitvoeren van werkzaamheden voor renovatiewerken en nieuwbouwwoningen wordt samen met de opdrachtgever gekeken wat uw wensen voor het project zijn. Demeulemeester Kurt zorgt voor een prachtige styling van vastgoed en creëert hiermee een mooi evenwicht kleur en materialen.

1477488130wc.jpg - Demeulemeester Kurt, Wevelgem

Uiteenlopende diensten bij Demeulemeester Kurt

Demeulemeester Kurt is een ervaren team die u graag helpt bij het inrichten van uw woning. De professionals kijken eerst altijd samen met de opdrachtgever naar wat hun wensen zijn en hoe ze hun droomproject kunnen realiseren. Na een grondige analyse van de ruimtes gaat het team op zoek naar de klare oplossing. Hun ervaring en techniek helpen ze in de zoektocht naar de perfecte match tussen materialen en kleuren. Eenvoud, functionaliteit en tijdloos zijn voor Demeulemeester Kurt erg belangrijke waarden die leiden naar een geslaagd eindresultaat! Het professionele bedrijf heeft onder andere de volgende projecten gerealiseerd:

Werkwijze van de interieurarchitecten

Demeulemeester Kurt begint voorafgaand aan hun werkzaamheden eerst met een intakegesprek met u als bouwheer. Hierbij komen zaken zoals budget, stijl, constructieve elementen en ergonomie aan bod. Daarna zal een correct opmetingsplan van de ruimte worden gemaakt; dit vormt de basis van de voorontwerpfase. Na afloop worden deze schetsen digitaal uitgetekend. Demeulemeester Kurt buigt zich dan over het maken van een presentatie met 2D plannen, aangevuld met 3D-visualisaties. De voorontwerpfase vormt de grootste fase in het project. Mocht u dit willen dan kan een schatting worden gemaakt  van het budget dat nodig zal zijn om het project uit te voeren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Na goedkeuring van het ontwerp  wordt een meetstaat opgemaakt en prijsoffertes aangevraagd bij aannemers.

Oplevering door Demeulemeester Kurt

Bij Demeulemeester Kurt wordt goed nagedacht over de inrichting van uw interieur. Het juiste materiaal/kleur voor de juiste toepassing is zeer belangrijk. Een verkeerd gekozen materiaal/kleur doet afbreuk aan het ontwerp. Ze vinden het belangrijk om u hierin te adviseren. Het professionele bedrijf heeft een team aannemers waarop ze kunnen rekenen wanneer de planning opgemaakt is;  de werken zo goed mogelijk op elkaar af, zodat de uitvoering vlot verloopt. Ook voor de uitvoering kunt u bij Demeulemeester Kurt terecht. Ze volgen de werken van A-Z op, coördineren en laten deze uitvoeren door hun vaste medewerkers. Na de werken is het dan eindelijk tijd om te genieten van uw vernieuwde interieur. Demeulemeester Kurt in Wevelgem is u van dienst met het ontwerp en inrichting van renovatiewerken en nieuwbouw.

Adres

Ons adres:

Grote Markt 3, 8560 Wevelgem, België