Dierenarts Gastmans biedt de beste verzorging aan jouw trouwe huisdier

Honden en katten, maar ook konijnen, fretten, cavia’s en pluimvee kunnen bij Dierenarts Gastmans in Tremelo terecht voor de beste verzorging. In een aangename en familiale sfeer zullen zowel alle baasjes als hun beestjes er zich meer dan thuis voelen.

Spier- of gewrichtspijn bij honden en katten

Als een dier pijn heeft aan spieren of gewrichten kan fysiotherapie een uitweg bieden. Net zoals kinesitherapie bij mensen, kan deze therapie bij dieren de pijn verlichten en de nood aan medicatie minderen. Geraakt uw hond moeilijk de trap op, geraakt hij moeilijk recht na rust, of mankt hij? Dan is er sprake van pijn. Als een kat zich minder gaat wassen en daardoor een geklitte vacht krijgt, is er ook een teken van verminderde lenigheid in de rug. Een kat laat zich dan ook minder aaien op de pijnlijke plaatsen. Dit kan eveneens wijzen op stijfheid in gewrichten en pijn. Bij de dierenarts in Tremelo kunnen dieren met spier- of gewrichtspijn terecht voor pijnverzachtende sessies. De eigenaar blijft aanwezig gedurende de hele sessie en krijgt advies mee over massage en thuisoefeningen.

Operatie huisdier

Voor operaties is uw huisdier in uitstekende handen bij de dierenarts te Tremelo. Dierenarts Gastmans is gespecialiseerd in castraties, sterilisaties, weke delen-chirurgie, detartratie tanden, gastro-intestinale operaties en nabehandelingen. Voor de operatie van uw huisdier wordt een onderzoek uitgevoerd met bijzondere aandacht voor hartproblemen en indien nodig gebeurt er ook een bloedonderzoek. Na de operatie kan uw huisdier terecht in de gezellige hospitalisatieruimte met vloerverwarming en muziek om een huiselijke sfeer te creëren bij het ontwaken.

Heeft uw dier een probleeem? Spring dan binnen bij Dierenarts Gastmans of maak een afspraak via het nummer 016/53 90 19. Voor noodgevallen in het weekend is er ook een wachtdienst. Bel hiervoor 016/53 90 19.

Dierenarts Pascale gastmans

Adres

Ons adres:

Hilstraat 6 3120 Tremelo