Dierenartspraktijk Te Boelaar in Borgerhout: uitstekende dierenarts voor kleine huisdieren

Als u op zoek bent naar een bekwame en ervaren dierenarts voor huisdieren, dan kunt u rekenen op Dierenartspraktijk Te Boelaar in Borgerhout. U kunt hier terecht voor: preventieve zorg dierenarts, vaccinaties dieren, gedragsproblemen tussen eigenaar en huisdier, operatie voor huisdieren, sterilisatie huisdieren en tandverzorging huisdieren. U kunt terecht met al uw kleine huisdieren: de dierenarts voor honden en dierenarts voor katten is bekend met de noden van alle kleine huisdieren. Bij Dierenartsenpraktijk Te Boelaar begrijpen zij als geen ander hoeveel een huisdier voor u betekent. U kunt rekenen op zorg van het hoogste niveau.

Dierenartspraktijk Te Boelaar, Borgerhout

Brede dienstverlening bij Dierenartspraktijk Te Boelaar

U kunt bij Dierenartspraktijk Te Boelaar terecht voor consultaties, afspraken en huisbezoeken. De dierenarts voor kleine huisdieren biedt brede dienstverlening aan. U kunt onder andere terecht voor:

  • Chirurgische ingreep huisdieren
  • Preventieve zorg dierenarts
  • Vaccinaties dieren
  • Gedragsproblemen tussen eigenaar en huisdier
  • Operatie voor huisdieren
  • Sterilisatie huisdieren
  • Tandverzorging huisdieren

Neem gerust contact op om uw persoonlijke situatie en de bijbehorende oplossingen door te spreken.

Preventieve zorg dierenarts

Tegenwoordig wordt het belang van preventieve zorg voor uw huisdier niet meer onderschat. Door regelmatig op controle te gaan kunnen ziektes vroegtijdig worden opgespoord en behandeld. Dit zorgt vaak voor een gunstigere prognose. Een jaarlijkse controle is zeer belangrijk: soms vertoont een dier namelijk geen ziekteverschijnselen, maar heeft het toch iets onder de leden. Ook voor vaccinaties dieren kunt u Dierenartsenpraktijk Te Boelaar inschakelen. Zo zijn uw dieren beschermd tegen dodelijke ziektes. Bij huisdieren geldt ook: voorkomen is beter dan genezen. Door de kennis van het team, ruime ervaring en liefde voor het dier kunt u bij de dierenartsenpraktijk rekenen op de beste zorg voor uw geliefde huisdier. Ook voor tandverzorging huisdieren kunt u terecht.

Gedragsproblemen tussen eigenaar en huisdier

Naast fysieke problemen en preventies, kunt u ook terecht voor gedragsproblemen bij de dierenarts voor kleine huisdieren, aan de Te Boelaarlei 27. Niets is vervelender dan wanneer u problemen ervaart met uw huisdier, zowel voor uzelf als voor het dier. U kunt bijvoorbeeld denken aan een angstige houding van uw huisdier, depressieve verschijnselen, hyperactiviteit of moeite hebben met het opvolgen van regels. Het team van Dierenartsenpraktijk Te Boelaar heeft ruime ervaring en helpt u graag verder met gedragsproblemen tussen eigenaar en huisdier. Op de website vindt u verdere praktische informatie.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ook kunt u via het contactformulier contact opnemen met het bedrijf.

Adres

Ons adres:

Te Boelaarlei 27 2140 Borgerhout

Telefoon: