U kunt steeds bij ons terecht voor kwaliteitsvolle, eerlijke diergeneeskunde met een hart voor mens en dier.
Wij behandelen uw kleine huisdieren met de grootste zorg. Van vaccinatie en een goede basisgezondheid tot radiografisch of echografisch onderzoek, operaties, bloedtransfusies, .. en zo veel meer.
Ook in het nemen van beslissingen trachten we u en uw dier zo goed mogelijk bij te staan en te begeleiden, waarbij de uiteindelijke beslissing natuurlijk ligt bij u.
We hechten hierin ook veel belang aan een persoonlijke aanpak en aan het creëren van een vertrouwde en gemoedelijke sfeer.
Om een optimale verzorging van uw huisdier te garanderen beschikken we over een goed uitgeruste praktijk.
De nauwe samenwerking met collega Marianne De Ruyck maakt het tevens mogelijk om bij complexere operaties en moeilijke gevallen de handen in mekaar te slaan. Overleg en samenwerking met collega’s komt immers de kwaliteit van onze dienstverlening alleen maar ten goede.
Daarnaast kunnen we een beroep doen op verschillende zorgvuldig uitgekozen collega’s specialisten.
Dit voor de meer gespecialiseerde onderzoeks- en behandelingsmethodes en complexere orthopedische operaties, oogoperaties en dergelijke.
Echograaf Frederic Bouvez en orthopedisch chirurg Henk Pardon komen op vraag bij ons op de praktijk.
Verder werken we regelmatig samen met o.a. oncoloog Tom Hendrickx, oogarts Gerlinde Janssens, cardioloog Stephane Albers en orthopedisch chirurg Peter De Roeck.
De praktijk is goed bereikbaar en beschikt over parking voor de deur.

Adres

Ons adres:

Bosstraat 112 3060 Bertem

Telefoon: