DIJA Vloer- En Wandbekleding is opgericht in 1969 en beschikt daardoor over jarenlange ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van zachte vloeren. Dit doen wij voor particulieren, maar ook voor winkels, ziekenhuizen en hotels. Wij hebben bijvoorbeeld ook het NAVO gebouw in Brussel voorzien van vloeren. Ondanks onze ervaring blijven wij altijd bijscholen om de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen. De klant staat bij ons altijd centraal.

PVC:
Voor openbare ruimtes en bedrijfsmatig gebruik zijn vloeren nodig die stevig en onderhoudsarm zijn. Kies dan voor een PVC vloer.
Linoleum:
Kiezen tussen modern of authentiek. Het kan met linoleum. Dit product bestaat al meer dan 100 jaar en is milieuvriendelijk en duurzaam. Is zeer slijtvast, makkelijk in onderhoud en kan zonder problemen zware gewichten dragen.
Tapijt:
Voor zachtheid en luxe kunt u kiezen voor tapijt. Daarnaast draagt het bij aan het stofvrij houden van uw woning of kantoor wat ook weer beter is voor uw gezondheid.
U kunt bij ons ook terecht voor onder andere: rubber, vinyl, laminaat wetroom floors, uitbraak en uitvoeringsvormen. Kijk daarvoor even bij ons op de site.
Heeft u nog vragen of wenst u nog aanvullende informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Adres

Ons adres:

Diestersteenweg 11 3680 Neeroeteren

Telefoon:
E-mail:
Internet: