E-Coiffure in Harelbeke voor dames, heren en kinderen

Zin in een nieuwe coupe? Bij E-Coiffure loopt u gegarandeerd stralend de salon uit. In Harelbeke vindt u sinds 2012 Kapsalon E-Coiffure. Zij zijn een uitstekende dameskapper, herenkapper en kinderkapper. Of u nu een nieuw kleurtje wilt, knippen en wassen of een mooi opsteekkapsel: E-Coiffure vervult al uw wensen. E-Coiffure staat voor kwaliteit, expertise en gezelligheid. U wordt hartelijk ontvangen en bent zeker geen nummertje; er wordt goed geluisterd naar uw noden en wensen. Daarnaast kunt u rekenen op een goede prijs-kwaliteitverhouding. E-Coiffure is ook uw specialist voor kapsalons. Zij hebben breed aanbod aan professionele haarverzorgingsproducten. Inmiddels is de kapsalon een begrip in Harelbeke, West-Vlaanderen.

E-Coiffure, Harelbeke

Uitgebreide ervaring en een luisterend oor

Bij E-Coiffure kunt u rekenen op uitgebreide ervaring en vakkennis. Al meer dan 8 jaar is de salon een begrip in Harelbeke en omgeving. Wat E-Coiffure onderscheidt, is dat goed wordt geluisterd naar uw wensen. Zij vragen door en zorgen dat u stralend de deur uitloopt. Er wordt rekening gehouden met de vorm van uw gezicht, uw wensen en persoonlijkheid. Met aandacht voor u als persoon kijkt de kapper naar wat het beste bij u past. Uiteraard krijgt u ook uitgebreid advies in haarkleuringen. Er wordt goed gekeken naar de kleur van uw ogen en huidtint, zodat de haarkleuring precies matcht.

Opsteekkapsels voor elke gelegenheid

Heeft u een evenement op de planning staan, zoals een feest? Voor prachtige opsteekkapsels bent u bij E-Coiffure aan het juiste adres. De kappers zorgen dat uw wensen worden vertaald naar een mooi kapsel dat de hele dag goed in model blijft zitten. Van strak, tot los, half opgestoken of gekruld: E-Coiffure zorgt voor een prachtig resultaat. Omdat u kunt rekenen op een mooi resultaat, kunt u zich totaal ontspannen. Even ontdaan van alle hectiek van het dagelijks leven. Zo loopt u uitgerust en met een mooi kapsel de salon uit.

Uw specialist voor kapsalons

E-Coiffure is daarnaast ook uw professionele partner. Zij verkopen een breed assortiment aan professionele haarverzorgingsproducten en andere kappersbenodigdheden. Enkel producten met de hoogste kwaliteit worden ingekocht. U kunt langskomen voor advies en voor de aankoop van hoogstaande kappersbenodigdheden.

U bent van harte welkom. Neem gerust contact of voor meer informatie of een afspraak.

Adres

Ons adres:

Steenbrugstraat 23, 8530 Harelbeke, België

Telefoon: