Eetcafé ‘t Klokske in Antwerpen, voor gezelligheid heel de dag door

Zoek je een gezellig plekje in Antwerpen en wil je graag local food proeven? Kom dan langs bij Eetcafé ‘t Klokske. Dit eetcafé op een toplocatie ontvangt je met open armen. Bij dit eetcafé met een groot verwarmd terras kun je heel de dag door optimaal genieten. Wil je ontbijten bij een eetcafé? Kom rustig genieten van je ochtend met een lekker bakje koffie. Daarnaast is deze hotspot een eetcafé met een heerlijke lunch en een eetcafé met een uitgebreide drankenkaart. Bij dit restaurant met speciale bieren raak je niet snel uitgedronken. Wil je uitgebreid dineren? Laat je verrassen door dit restaurant met Vlaamse streekgerechten. Neem gerust contact op.

Eetcafé 't Klokske, Antwerpen

Gezellige sfeer voor iedereen

Op het bekendste plein in Antwerpen, de Groenplaats, kun je eetcafé ‘t Klokske vinden. Deze hotspot is perfect voor een dagje of avondje uit. Geniet ‘s morgens rustig van een lekker ontbijt en kies uit een ruim aanbod aan warme dranken. In de middag kun je aanschuiven voor een heerlijke lunch of een lekker speciaalbiertje van de tap. Geniet daarbij van het zonnetje op het grote terras. Ook in de winter kun je door de zeilen en warmtelampen hier gerust plaatsnemen. Na een lange dag in Antwerpen heet Eetcafé ‘t Klokske je in de avond graag welkom voor een uitgebreid diner met Vlaamse streekgerechten.

Historie van het pand

Met een bezoek aan Eetcafé ‘t Klokske neem je een kijkje terug in de tijd. Wanneer je dit eetcafé binnenloopt, loop je bij een authentiek pand van zo’n 600 jaar oud binnen. Het pand werd als huis gebouwd in 1352 toen ook de kathedraal gebouwd werd. Deze huizen zouden worden afgebroken na voltooiing van de kathedraal. Vanwege geldgebrek werden deze huizen handelspanden, maar er was nooit genoeg geld om de kathedraal af te maken. Één huis is omgetoverd tot het gezellige Eetcafé ‘t Klokske. De authentieke sfeer vind je na al die jaren nog altijd terug. Kom langs en beleef het zelf.

Diensten Eetcafé ‘t Klokske

Bij Eetcafé ‘t Klokske kun je heel het jaar door rekenen op gezelligheid. De tap staat altijd aan en het personeel staat klaar om je met een lach te bedienen. Je kunt onder andere terecht voor:

  • dranken
  • lunch
  • diner

Adres

Ons adres:

Groenplaats 24 2000 Antwerpen