Elektro Chris Wouters in Brasschaat, de specialist voor elektrische installaties bij nieuwbouw en renovaties

Bent u op zoek naar een vakkundige en betrouwbare elektricien? Vertrouw dan op Elektro Chris Wouters voor elektriciteitswerken voor nieuwbouw en elektriciteitswerken voor renovatie. Het enthousiaste team beschikt over jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in volledige installatie van domotica, videofonie en parlofonie en elektrische installaties. Voor domotica werkt deze specialist met de systemen van Niko Home Control. Daarnaast kunt u terecht voor dringende depannage elektriciteit, automatisatie van hekken, automatisatie van rolluiken en het plaatsen van verlichting. Deze elektricien werkt met uiterste precisie en leidt elk project in goede banen. Neem gerust contact op.

3967.jpg - Elektro Chris Wouters, Brasschaat

Domotica en automatisatie

Wilt u het uzelf een stukje gemakkelijk maken? Kies dan voor de oplossingen op vlak van domotica en automatisatie van Elektro Chris Wouters. Domotica en automatisatie zijn ontwikkeld om ons leven gemakkelijker te maken en zijn bijna niet meer weg te denken. Domotica staat voor het automatiseren van processen en handelingen in huis. Van de temperatuur tot de verlichting, het is mogelijk om bijna alles aan te sturen met domotica oplossingen. Bij deze specialist kunt u rekenen een feilloze, volledige installatie van uw domoticasysteem. Daarnaast zorgt deze vakspecialist graag voor oplossingen op maat wat betreft automatisatie.

Professionele elektriciteitswerken

Bij elk renovatie- of nieuwbouwproject komen er wel elektriciteitswerken om de hoek kijken. Dit is secuur werk en dient goed te worden uitgevoerd. Bouw daarom op de vakkundigheid van Elektro Chris Wouters. Het ervaren team weet alle kneepjes van het vak om uw project van A tot Z feilloos uit te voeren. Het team werkt met een strikte planning en duidelijke communicatie, zodat u altijd precies op de hoogte bent. U kunt zowel rekenen op deze specialist voor het opmaken van een eendraadschema als situatieschema’s van bestaande installaties.

Diensten Elektro Chris Wouters

Wanneer u kiest voor Elektro Chris Wouters, kiest u voor professionaliteit, kwaliteit en een uitstekende service. Deze specialist is werkzaam in Antwerpen en de rest van vlaanderen, maar ook in Nederland. U kunt onder andere terecht voor:

Adres

Ons adres:

Hofstraat 45, 2930 Brasschaat

Telefoon: