Even opladen na een drukke periode, tijd hebben voor elkaar. Genieten van andere landen, gewoonten en gebruiken. Nieuwe uitdagingen aangaan of juist heerlijk relaxen. Vakantie is altijd iets om naar uit te kijken en juist daarom is het zo belangrijk dat dit goed geregeld wordt!
Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam in de reisbranche en heb een grote passie voor reizen. De laatste 9 jaar ben ik werkzaam als Mobiel Reisadviseur, de combinatie van het geven van persoonlijk reisadvies en het ondernemen bevalt mij uitstekend. Door het volgen van diverse cursussen en trainingen, blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en bestemmingen. Door mijn eigen vakanties en studiereizen krijg ik een goed beeld van de bestemming waardoor ik u nog beter kan adviseren, kijk zeker even de laatste reisverslagen door!
Heeft u geen tijd of zin om urenlang op het internet te surfen? Ziet u door de bomen het bos niet meer?
Neem dan contact met mij op zodat ik, in overleg met u, de juiste reis voor u kan samenstellen. Een reis die bij u past. Of het nu gaat om een stedentrip, weekendje weg, losse vlucht, wintersport, pakket- of rondreis. Een reis met familie, vrienden, zakelijke trip of huwelijksreis.
Ik regel met veel kennis en enthousiasme uw persoonlijke vakantie.
Ik heb mij aangesloten bij The Travel Club. Zij zorgen voor de beste deals voor u en opleidingen en studiereizen voor ons zodat u wordt voorzien van professioneel reisadvies.

Adres

Ons adres:

Albert van 't Hartweg 50 2665 MJ Bleiswijk