ESQ Solutions in Kruishoutem, voor bedrijfsadvies en ondersteuning op het gebied van milieu, preventie en kwaliteit

ESQ Solutions in Kruishoutem biedt advies en ondersteuning aan verschillende bedrijven over milieu, preventie en kwaliteit. Het team van experts biedt praktische ondersteuning om de bedrijfsveiligheid van uw bedrijf te kunnen verbeteren. Zij begeleiden u bij de ondersteuning preventie en voor het maken van een preventie analyse binnen uw bedrijf. Zij kunnen ook voor u een risicoanalyse maken. In overleg met dit team worden hiervoor planningen en formats opgezet om dit complexe proces in goede banen te leiden. Zij zetten ook in op milieucoördinatie om voor bedrijven en ons milieu verbeteringen te kunnen aanbrengen. Dit team biedt ondersteuning bij managementsystemen, waarmee de algemene structuur van uw bedrijf wordt geoptimaliseerd.

Opleidingen en trainingen

ESQ Solutions gelooft dat elk bedrijf en de individuen binnen bedrijven in staat zijn om te groeien, dit team helpt u graag bij die groei. Dit doen zij onder andere in de vorm van opleidingen en trainingen. Zij bieden verschillende opleidingstrajecten aan voor uw bedrijf gegeven door hun experts. De duur van deze opleidingen varieert op basis van het opleidingstraject dat wordt gekozen. De opleidingen en trainingen kunt u volgen op het gebied van:

  • Milieu
  • Veiligheid
  • Kwaliteit

Milieucoördinatie

Om uw bedrijf verder op weg te helpen op het vlak van milieucoördinatie kan er vanuit ESQ Solutions worden gewerkt met externe milieucoördinatoren. Zij voorzien uw bedrijf in het uitvoeren van de wettelijke taken van een milieucoördinator. Voorstellen voor een vlotte implementatie van de complexe milieuzorg wetgeving worden door hun consultants geleverd. Dit gebeurt natuurlijk in goed overleg met uw bedrijf. Zij bieden ook ondersteuning bij het indienen van de wettelijke milieu-administratie.

Ondersteuning preventie

Voor de ondersteuning preventie bieden zij uw bedrijf hulp met onder andere de risicoanalyse. Op deze manier worden deze risicoanalyses uitgevoerd door experts die u kunnen inlichten over uitgevoerde risicoanalyses en hoe ontbrekende analyses moeten worden aangepakt. Door het inzetten van deze experts krijgen uw medewerkers een opleiding tijdens het uitvoeren van deze risicoanalyses. ESQ Solutions beschikt over een nog breder aanbod van preventietaken. Zij helpen verschillende bedrijven die op hun beurt positieve en enthousiaste getuigenissen delen over hun samenwerking met de experts. ESQ Solutions in Kruishoutem is een team van experts dat zich wilt inzetten om de bedrijfsveiligheid en kwaliteit van uw bedrijf te vergroten.

Adres

Ons adres:

Geldstraat 26 9770 Kruishoutem

Telefoon: