Alles onderdelen en toebehoren van auto’s en fietsen vind je bij Euro Band Patrick

Euro Band Patrick heeft in enkele jaren tijd een zeer goede reputatie opgebouwd. Wat in 1996 als een hobby begon is uitgegroeid tot een volwaardig en gekend kmo. Je vind er alles om jouw auto of fiets veilig en netjes in orde te maken.

Autobanden

Zaakvoerder Andy van Euro Band Patrick vindt het steeds belangrijk dat er een goede verhouding is tussen de prijs en de kwalitatieve banden. Bij hen vind je een groot assortiment aan banden zonder een lange wachttijd. Ze zijn zelfs invoerder van Nokian Tyres en GT radial banden.

Autovelgen, uitlaat

Naast banden vind je er ook verschillende velgen en ze zijn gespecialiseerd in ALU velgen. Ook voor een nieuwe uitlaat van jouw wagen kan je bij Euro Band Patrick terecht.

Elektrische fiets, fietsverhuur, fietshuis

Sinds kort kan je bij Euro Band Patrick een nieuwe elektrische fiets kopen. Ga zeker eens langs om hun diverse modellen te bezichtigen in hun toonzaal. Niet alleen om te kopen maar ook voor fietsverhuur kan je bij hen terecht. Zij werken namelijk samen met Fietshuis Lanaken die al het fietsverhuur tot in de puntjes verzorgt.

Auto’s onderdelen en toebehoren

Je kan alle auto onderdelen en toebehoren, fietsen,… allemaal verkrijgen tegen de scherpste prijs bij Euro Band Patrick te Lanaken. Voor het volledige aanbod kan je altijd een kijkje nemen op hun website https://www.eurobandpatrick.be.

JZ wheels

Adres

Ons adres:

Koning Albertlaan 260 3620 Lanaken