Zoekt u een bijzondere locatie om samen met uw vrienden en familie iets te vieren? Sinds 1923 wordt u bij ‘t Boldershof voorzien van heerlijk eten en een goede service. Onze zaal is gemoderniseerd en u heeft een mooie wandeltuin tot uw beschikking voor recepties en tuinfeesten. Naast de evenementen kunt u ook op woensdag, donderdag of vrijdagmiddag bij ons komen lunchen.

‘t Boldershof is een echt familiebedrijf, al vier generaties staat er familie achter het fornuis. Zij werken in een ploeg met jonge en gedreven mensen. Hierdoor zijn de gerechten een mix van gedurfd eigentijds en bewezen klassiek. Sinds enkele jaren hebben wij een cateringservice. We beschikken over een mobiele keuken en kunnen dezelfde gerechten en service aanbieden als u van ons gewend bent. We kunnen banketten voor tot 300 personen en recepties tot 3000 personen verzorgen.

We vinden het belangrijk dat u een persoonlijke toets kan geven aan de evenementen en stellen onze activiteiten af naar uw wens. ‘t Boldershof is ook zeer geschikt voor private dinings, huwelijksfeesten, jubilea, babyborrel. receptie, bbq, tuinfeest, communie, seminarie en bedrijfsfeesten met walking dinners. Daarnaast organiseren we regelmatig familiebrunches. Bij het verlies van een dierbare is er ook de mogelijkheid voor een rouwmaaltijd bij ‘t boldershof.

Adres

Ons adres:

Schooldreef 44 8020 Oostkamp

Telefoon: