Heeft u binnenkort iets te vieren of gaat u trouwen? Zoekt u nog een zaal voor uw evenement? Denk dan eens aan feestzaal De Herthoeve. Deze feestzaal is gelegen in Merksplas en is geschikt voor 20 tot 180 personen. Eetkaffee in ‘t Hofke is nabij gelegen en vanwege onze jarenlange ervaring bent u ervan verzekerd dat uw feest een groot succes zal worden. U kunt bij ons terecht voor privéfeesten, bijvoorbeeld een communie, verjaardagsfeest of huwelijksfeesten. Ook voor zakelijke doeUw gasten ontberen het aan niets in feestzaal De Herthoeve. U kunt kiezen uit verschillende koude en warme buffetten. Deze worden door onze traiteurdienst ter plekke klaar, zodat u verzekerd bent van verse gerechten. De drank wordt verzorgd vanuit het eetkaffee. Daarbij profiteert u van voordelige brouwersprijzen.
Bij mooi weer is het een aanrader om de receptie of buitenfeest in de aangrenzende tuin te geven. Naar uw kinderen heeft u ook geen omkijken meer omdat zij zich kunnen uitleven in de speeltuin. Parkeren doet u op de grote parking.

Nog niet overtuigd of meer informatie over feestzaal De Herthoeve? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

 

Adres

Ons adres:

Hoekeinde 28 2330 Merksplas

Telefoon: