Bent u op zoek naar een vakkundige fietsspeciaalzaak? Dan bent u bij ons van Fietsen Andy uit Ruien aan het juiste adres! Wat begon voor zaakvoerder Andy met een beetje sleutelen aan zijn eigen fietsen groeide al snel uit tot enorme passie en liefde om voltijds uitbater te worden van een fietsspeciaalzaak. In 2008 besloot Andy opleidingen te gaan volgen om zichzelf nog meer te ontplooien als vakman in de fietswereld. Na het behalen van verschillende diploma’s kreeg Andy in 2011 de kans om parttime voor Fietsen Defresne in Avelgem te gaan werken. Al snel werd parttime fullltime. De rest is geschiedenis!

Service: Bij ons van Fietsen Andy worden alle draaiende onderdelen bij de servicebeurten steeds gecontroleerd op slijtage en zonodig vervangen en voorzien van de correcte olie of pasta. Voor de sportievelingen onder ons, onderdelen zoals frames worden met een UV-lamp gecontroleerd op breukjes die niet met het blote oog te detecteren zijn.

Herstellingen: Voor herstellingen aan uw fiets kunt u ook steeds bij Fietsen Andy terecht, een kostenraming is mogelijk, maar de fiets dient daarvoor eerst geïnspecteerd te worden… Na de controle kan er een correcte raming gemaakt worden zodat u niet voor verrassingen komt te staan! Fietsen die niet van bij mij komen, herstel ik ook!

Bestek: Ik maak ook bestekken op veroorzaakt door ongevallen… Er wordt een volledig verslag en offerte opgemaakt, zodat u deze kunt afgeven aan uw verzekeringsagent. Voor een bestek op te maken dient u alvorens een afspraak te maken.
Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Adres

Ons adres:

Hoogweg 36 9690 Kluisbergen

Telefoon: