Kom maar achterop bij mij, achterop mijn fiets! Heb je hier wel zin in maar wil je dan eerst een nieuwe fiets? Fietsenhuis De Jonghe – Rommel is een expert op het gebied van fietsen en heeft een zeer ruim aanbod. Kom gerust eens langs voor advies over alle verschillende mogelijkheden!

Fietsen: Alle fietsers kunnen bij ons terecht. Wij hebben namelijk een zeer ruim assortiment in stadsfietsen, trekkingfietsen, retrofietsen, sport- en hybridefietsen, mountainbikes, racefietsen, vouwfietsen en kinderfietsen.
Elektrische fietsen: Wanneer u een elektrische fiets wilt kopen dan bent u op zoek naar comfort. Fietsenhuis De Jonghe- Rommel heeft een ruim aanbod aan elektrische fietsen van de merken Oxford, E-move, Giant, Granville, Votani, Thompson en Kettler. Zelfs voor elektrische plooifietsen kunt u bij ons terecht.
Toebehoren: Ook voor toebehoren kunt u bij ons terecht, zoals fietssloten en helmen voor de veiligheid. Maar ook voor honden- en kinderkarren en fietsendragers kunt u langskomen.
Hometrainers: Wilt u meer bewegen en houdt u niet van fietsen in de regen? U kunt uw conditie op peil houden door middel van een hometrainer. Zo blijft uw conditie op peil in de winter en kunt u langzaam uren opbouwen na een blessure.
Hersteldienst: Ook na uw aankoop bieden wij u service. Kom langs voor onderhoud of herstellingen aan uw fiets.
De fietsenspecialist in de regio Middelkerke, Westende, Nieuwpoort, Oostende, Mariakerke en de hele Belgische kust.

 

Adres

Ons adres:

Leopoldlaan 60 8400 Middelkerke

Telefoon: