Fietsen S&C in Bornem voor alle soorten en kwaliteitsmerken

Fietsen S&C in het hartje van Bornem is uw adres voor elektrische fietsen, mountainbikes, stadsfietsen, racefietsen, (elektrische) plooifietsen en steps. Met topmerken zoals Pinarello, Stevens Bikes, Minerva, Alpina Bike en Ducati garanderen zij de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Ook fietsherstellingen en onderhoud zijn betrouwbare diensten van deze fietsenzaak. Fietsen S&C heeft alle kennis en ervaring in huis om uw fiets te repareren. Zij aanvaarden als inruil alle merken, ook fietsen die elders zijn aangekocht. U kunt er terecht voor gepersonaliseerde wielerkledij en fietsaccessoires.

Openen eigen fietswinkel droom die uitkwam

Fietsenmaker Stefaan Naessens is zelf een bevlogen amateurwielrenner. In zijn vrije tijd bevindt hij zich geregeld op allerlei cyclocrossparcours en andere rondes. Door zijn handigheid en zijn liefde voor de fiets besloot hij een opleiding fietshersteller te volgen in avondonderwijs. Na het succesvol behalen van dat diploma, maakte hij uiteindelijk zijn droom waar: het openen van een eigen fietsenwinkel met bijhorende herstellingen in het centrum van Bornem. Persoonlijke service draagt hij hoog in het vaandel. Zo halen ze bijvoorbeeld gratis uw fiets op in Bornem.

Volledig rapport na duurtest van uw accu

Bij Fietsen S&C ben je aan het juiste adres voor fietsherstellingen en onderhoud op maat, maar ook voor de aankoop van een nieuwe fiets voor jong en oud. Elektrische fietsen, speed pedelecs, dynamische racefietsen, stadsfietsen (met of zonder vintagelook) of toch liever een mountainbike? Ze beschikken bovendien over een professionele accu tester waarmee de capaciteit van uw elektrische fiets wordt gemeten. Na de test ontvangt u een volledig rapport over de toestand van uw batterij. Boek hiervoor tijdig uw afspraak via info@fietsherstellingen-sc.be of via het contactformulier op de website.

Fiscaal voordeel voor werkgever en werknemer

Net zoals voor bedrijfswagens, bestaat er ook een leasingformule voor fietsen. Om de wegen te ontlasten en de uitstoot van CO2 en fijnstof te beperken, moedigt de overheid verplaatsingen per fiets aan. Ze doet dit door fiscale voordelen toe te kennen aan bedrijven die hun werknemers met de fiets naar het werk laten komen. Ook de werknemers zelf, die een bijdrage leveren via hun brutoloon, genieten van fiscale voordelen. Vraag hierover meer informatie.

 

Adres

Ons adres:

Boomstraat 16, 2880 Bornem, België