Fietsservice Bevel

Fietsservice Bevel voor alle soorten en maten en voor jong en oud

Een fietsenzaak met zaakvoerder Wesley Van Dessel, die zelf in zijn jeugdjaren aan de koers heeft deelgenomen. Dat vindt u bij Fietsservice Bevel aan de Laarstraat 3 in Bevel. U kunt er terecht voor E-bikes, stadsfietsen, mountainbikes, racefietsen, bakfietsen, fietsherstellingen en onderhoud. Voor kinderen zijn er de coolste modellen te koop. U krijgt er deskundig advies over de nieuwste ontwikkelingen in de fietsenwereld. Wie hogere snelheden wil halen, gaat met Wesley in gesprek. Ook gewone fietsen worden daar verkocht en onderhouden.

Veel kennis door goede opleidingen

Behalve persoonlijke ervaring met de koers – hij doorging alle jeugdreeksen – is Van Dessel opgeleid bij grote merken als Bosch en Shimano. Sindsdien is zijn passie voor het fietsen alleen maar toegenomen. Dit ging ook gepaard met belangstelling voor techniek. Door toedoen van deze aspecten volgde Wesley een 3-jarige opleiding voor fietstechnicus. Service naar de klant toe draagt hij hoog in het vaandel. Door regelmatig bijscholingen te volgen kan hij zijn klanten de beste service geven. De nieuwste snufjes op fietsgebied zijn in zijn winkel te vinden.

Naar het werk met betrouwbare tweewieler

De sector van de tweewielers is flink aan het groeien. Alleen al op de fiets wordt per jaar een paar miljard kilometer afgelegd. Brommers en scooters overtreffen dat nog. Fietsreparatie is meer dan ooit van groot belang. Het is een oud beroep en vergt veel vakmanschap. Een uitgebreide reparatie of onderhoudsbeurt wordt op de kortste termijn voor u ingepland. Vooral voor wie de fiets of bromfiets gebruikt van en naar het werk is het noodzakelijk om over een betrouwbaar vervoermiddel te beschikken. Fietsservice Bevel is dan het juiste adres.

Uitgebreid aanbod van fietsaccessoires

Bij Fietsenservice Bevel hebben ze een uitgebreid aanbod van helmen, schoenen, fietskleding, sportvoeding, kinderzitjes, fietstassen, fietsdragers en allerlei toebehoren die voor elke fietser van belang zijn. U krijgt professioneel advies in fietskeuze. Het juiste fietsmodel is afhankelijke van uw lichaamsafmetingen en lichaamshouding. Er is ook veel expertise wat betreft het ontwerp van het frame, van invloed op de zitpositie en de beleving van het fietsen. Er wordt gekeken naar uw positie op de fiets.

Kom langs bij Fietsservice Bevel aan de Laarstraat 3 in Bevel.

Adres

Ons adres:

Laarstraat 3, 2560 Nijlen, België