Kunt u net als ons zo genieten van verse vis en andere zeeproducten? Of gunt u uw eigen klanten de lekkerste vis? Kom dan gerust eens langs bij Fish Factory. Wij zijn een mossel- en visgroothandel in het Antwerpse Schoten en verkopen vrijwel alles dat in de zee leeft aan zowel particulieren als viswinkels, horecazaken en grootkeukens. Bij Fish Factory streven we iedere Mosselen en mosselsoupes: In de winkel kunt u van 8.00 ‘s morgens tot 8.00 ‘s avonds terecht voor verse mosselen van PREMIER. Die halen we namelijk met onze eigen koelwagens uit Yerseke. Bovendien zijn we in het mosselseizoen 7 dagen per week geopend. Weinig tijd? Haal dan mosselen uit onze visautomaat!

Vis: U kunt van maandag tot en met vrijdag bij ons terecht voor verse vis. Wanneer u de vis voor 4.00 ‘s nachts besteld, leveren we hem de volgende dag. Naast verse vis kunt u ook bij ons terecht voor gerookte vis zoals zalm, heilbot en paling.
Diepvriesproducten: Bij Fish Factory vindt u al jaren een ruim assortiment diepvriesproducten. Niet alleen uit Belgie maar ook uit Frankrijk, Spanje, Malediven en Bangladesh bijvoorbeeld.
Schaal- en schelpdieren: Net als onze mosselen, halen we ook onze schaal- en schelpdieren uit Yerseke, want alleen het beste is goed genoeg!dag naar kwaliteit, versheid en service.

Naast onze goede verse producten vinden wij ook een onberispelijke service, flexibiliteit en een persoonlijke aanpak belangrijk. Neem gerust contact op!

Adres

Ons adres:

Melkerijstraat 1 2900 Schoten

Telefoon: