Fit With Farid in Wevelgem, de professionele fitcoach voor sportadvies en voedingsadvies.

Wilt u graag gezond leven en uzelf fitter voelen of fit blijven? Vertrouw dan op Fit With Farid. Deze professionele fitcoach helpt u met veel plezier naar een gezonde levensstijl door sportcoaching en voedingcoaching. U kunt zowel kiezen voor individuele coaching als groepscoaching. Geniet van coaching aan huis of coaching buiten en voel u beter in uw vel door het juiste voedingsadvies en sportadvies. Farid laat u het plezier van gezond leven zien in een familiale sfeer. Hij gebruikt de nieuwste methodes om u een programma op maat aan te bieden en zet de hele week wel iets leuks op het programma. Neem gerust contact op.

Sport- en voedingsadvies

Goede voeding is essentieel voor een gezonde levensstijl. Met de juiste voeding zult u zich in het dagelijks leven beter in uw vel voelen. Fit With Farid weet alles over voeding en geeft dan ook graag met kennis van zaken het beste voedingsadvies. Naast voeding draagt sport veel bij aan een gezond leven. Farid zelf heeft een passie voor sport en is dan ook topfit. Hij beschikt over de juiste kennis en geeft professioneel sportadvies. Hij weet hoe hij iedereen enthousiast moet maken voor het sporten en zorgt voor een leuk programma.

Professionele fitcoach en fitcoach worden

Bij Fit With Farid kunt u rekenen op kwaliteit. Zaakvoerder Farid is altijd al sportief geweest en heeft liefde voor het vak. Mensen motiveren en beter laten voelen doet deze fitcoach het allerliefst. Daarnaast beschikt hij over ruime ervaring en expertise. Hij organiseert verschillende leuke activiteiten. Zo is er elke woensdag een gratis bootcamp voor iedereen. Na de bootcamp kunt u kiezen om in familiale sfeer nog gepersonaliseerder te werk te gaan. Farid maakt samen met u een programma op maat. Wilt u zelf fitcoach worden? Ook dan kunt u bij Farid terecht.

Diensten Fit With Farid

Met de hulp van Fit With Farid gaat u zich gegarandeerd beter voelen. Farid zet zijn expertise en ervaring in om u op een leuke manier te helpen met een gezonde levensstijl. U kunt onder andere terecht voor:

  • voedingsadvies
  • sportadvies

Adres

Ons adres:

Spoorwegstraat 71 8560 Wevelgem

Telefoon: