Uitsluitend kwaliteitsvoeder bieden aan de meest interessante voorwaarden”, was de ambitie die we hadden toen we begin 2011 met de webwinkel van start gingen. Ons echter bewust van het feit dat een lage prijs niet het enige is dat telt, verzekeren wij eveneens een snelle en vlotte communicatie en een zeer korte leveringstermijn.

Bij ons heeft u de keuze uit een mooi assortiment voornamelijk graanvrije producten van de merken Orijen, Acana, Taste of the Wild, Wolfsblut,… Alles eenvoudig te selecteren in onze gebruiksvriendelijke shop, alles GRATIS VERZONDEN naar een adres in België ,Nederland of Luxenburg voor bestellingen vanaf 50 euro! Bij bestellingen onder 50 euro is er een toeslag van 5 euro.

Vanaf 100 euro mag u rekenen op 5% korting ! Alle voeders op onze site zijn voorradig. Ze worden onmiddellijk verzonden zodra de betaling bij ons toekomt. Bestellingen worden bij U thuis afgeleverd door : postnl-logo-tcm210-666671 Leveringen mogelijk van maandag tot en met Zaterdag Nadat het pakket hier verzonden is , kan U via de mails die U ontvangt van Postnl Bezorgopties kiezen. Zo kun je kiezen welke dag het pakket bezorgd wordt, maar ook of je het thuis, op een ander adres, op een afhaalpunt of niet bij de buren bezorgd wil krijgen.

Adres

Ons adres:

Drevendaal 6 2860 Sint-Katelijne-Waver

Telefoon: