Al jaren staat Franky’s Food voor kwaliteit, gezelligheid en voor vermaak van de mens. Zowel op het gebied van ijs als op het gebied van ontbijtjes. Bovendien werkt Franky’s Food volgens het principe “afspraak is afspraak!”. Franky’s Food bestaat uit Franky’s ijs, Franky’s ontbijt en Franky’s crêpe.

Franky’s ijs is actief binnen en buiten de regio en bezit twee prachtige authentieke ijskarren. Een mooie ouderwetse fietskar en een prachtige 45 jaar oude elektrische Spijkstaal, genaamd “De Dekselse Snor”. Beide karren kunnen worden gehuurd voor verschillende feesten en evenementen.

Franky’s ontbijt levert op weekenddagen tussen 07.00 tot 12.00 uur ontbijtjes af in Hengelo. In overleg zijn ook andere plaatsen mogelijk. Ontbijtjes van Franky’s ontbijt worden geleverd in prachtige ontbijtmanden. In de mand vind je alles voor je heerlijke ontbijt. Er is een beperkte mogelijkheid te leveren op doordeweekse dagen (ligt aan de levertijd).

Franky’s crêpes werkt met een beslag .o.b.v. een echt Frans recept, waardoor er een heerlijke basis voor de crêpes ontstaat. Op 2 ronde platen van 400mm doorsnee worden zeer dunne pannekoekjes gemaakt.

Adres

Ons adres:

Thorbeckestraat 77553 AT Hengelo Ov

Telefoon: