Gabsi Betonboringen bvba, Kortrijk

Gabsi Betonboringen bvba uit Kortrijk voor boringen en zaagwerken op maat

Zoekt u een vakkundig bedrijf voor het uitvoeren van betonboringen, het zagen in beton of het verankeren van draadstangen, stekwapening of andere toepassingen? Dan moet u bij Gabsi Betonboringen zijn. Met ruim 15 jaar aan ervaring in ons vakgebied bent u verzekerd van een stipte aflevering van uw project. Gabsi Betonboringen zet zich zowel in voor bedrijven als particulieren. Service en kwaliteit voor onze klanten dragen wij daarbij hoog in het vaandel. Of het nu gaat om diamantboringen, spotboringen, boring ventilatie, boring elektricien, kokers uitboren, vloerzagen, trapgat zagen, diamantzagen, of zaagwerken voor raamopeningen: ons enthousiaste team staat voor u klaar! Neem gerust contact op als u nog vragen heeft: wij denken graag met u mee.

Boren voor afvoer van regenbuizen

Diensten Gabsi Betonboringen bvba

Bij Gabsi Betonboringen bvba uit Kortrijk kunt u rekenen op een brede dienstverlening. U kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Betonboringen: Of u nu door beton, steen of asfalt wilt boren: ons deskundige team staat voor u klaar met het juiste gereedschap en gedegen vakkennis.
  • Spotboringen: Boringen van spotjes voeren wij altijd van onder naar boven uit zodat alle gaten correct zijn uitgelijnd. U kunt rekenen op maatwerk en een snelle en secure aanpak.
  • Sanitair: Denk hierbij aan het boren van afvoer voor regenbuizen, gasleidingen, waterleidingen, enzovoorts. Wij voeren deze klussen dagelijks voor u uit. Door ons in te schakelen bespaart u tijd en kiest u voor kwaliteit.
  • Elektriciteit: Hierbij kunt u denken aan het boren voor inbouwmateriaal. Wij bespreken graag uw wensen en komen met een geschikte oplossing.
  • Wegenwerken:  Wij staan u steeds van dienst voor het boren van gaten in beton voor wegenwerken. Met behulp van moderne boorwagens kunnen wij boringen verrichten met verschillende diameters.
  • Ventilatie: Gabsi Betonboring is expert op het gebied van boringen voor ventilatie; waaronder dampkappen, afzuiging en airconditioning. Van 100 tot 800 millimeter: u heeft ruime keuze aan verschillende diameters. Uiteraard wordt alles op locatie netjes achtergelaten.

Van sloop- tot zaagwerken

Wij zijn expert op het gebied van boringen. Van boringen voor dampkap tot boren voor airco, spotjes boren in beton of boringen voor elektriciens. Naast boringen gaan wij ook graag met andere klussen voor u aan de slag. Overige diensten waarvoor u bij ons terecht kunt zijn wandzagen, vloerzagen, verankeringen en het aankopen van zaagbladen en diamantbladen. Met betrekking tot zaagwerken kunt u ons inschakelen voor het zagen in asfalt, zagen in oud beton, zagen in vers beton, lood zagen en zaag voor deuropening. Verder helpen wij u verder met afbraakwerken, sloopwerken en bouwverlichting. Gabsi Betonboringen bvba uit Kortrijk is onder andere in te schakelen in de regio van Gent, Lokeren, Moerbeke, Roeselare en Antwerpen. Inmiddels is ons bedrijf een bekende naam in West Vlaanderen en Oost Vlaanderen. Bekijk alvast ons portfolio en krijg een indruk van onze recent uitgevoerde projecten.

Meer informatie over onze diensten en producten? Neem vrijblijvend Contact met ons op of bezoek de website. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

betonboringen Gabsi

 

Adres

Ons adres:

Doorniksesteenweg 146 8500 Kortrijk

Telefoon: