Moet uw auto binnenkort een onderhoudsbeurt hebben? Heeft u een aanrijding gehad en moet uw wagen gerepareerd worden? Bij de onafhankelijke autogarage Garage Arne Reynder kunt u terecht! Wij zijn gevestigd in Heusden-Zolder. De gediplomeerde zaakvoerder van de garage heeft ruim 10 jaar ervaring, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Ook voor een tweedehands auto kunt u bij ons terecht.

Bij Autogarage Arne Reynders kunt u voor de volgende zaken terecht:
Herstellingen: Het is belangrijk dat uw auto voor de volledige honderd procent te vertrouwen is. Laat een defect aan uw auto daarom vakkundig en snel herstellen. Denkt u aan het herstellen van uw remmen, lichten, motor of uitlaat, het verversen van de olie of het vervangen van de bougies.
Onderhoud: Kies voor een auto die perfect onderhouden is. Niet alleen rijdt dat fijner ook geeft dat een veiliger gevoel. Wist u dat Garage Arne Reynder ook gespecialiseerd is in het startklaar maken van racewagens.
Autobanden: Winter- of zomerbanden zijn een verstandige investering voor een prima wegligging en bijpassende weersomstandigheden. Laat uw banden door ons wisselen. U kunt uw banden in onze garage stockeren.
Airco bijvullen: Een goed werkende airco is erg fijn tijdens warme zomerdagen. Bovendien zorgt een defecte airco voor vervuilde lucht en dat is ongezond. Laat uw airco elke twee jaar controleren.
Meer informatie over onze diensten of een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Adres

Ons adres:

Rijkelstraat 26 3550 Heusden-Zolder