Bent u op zoek naar een vakkundig garage? Dan bent u bij Garage Erik uit Lommel aan het juiste adres! De zaakvoerder is zo’n tien jaar geleden begonnen om van zijn hobby en passie werkelijkheid te maken. U kunt bij ons terecht voor heel veel dingen zoals: herstellingen, onderhoud van alle merken, kleine laswerken, en carrosseriewerken bijvoorbeeld na een ongeval. GHerstelling en onderhoud: Welke wagen u ook rijdt, bij ons bent u van harte welkom betreft al het onderhoud en herstellingen van uw wagen. Of het nu om nieuwe wagens of om oldtimers gaat bij Garage Erik zit u altijd goed. Wij zijn met name gespecialiseerd in Volkswagen Kevers: “Beetlepower”! Ook het plaatsen van banden, zowel winterbanden als zomerbanden, nieuwe banden en zelfs tweedehands banden plaatsen wij voor u. Bij Garage Erik heeft u het voordeel omdat het een iets kleinere garage is krijgt u persoonlijke service! Bij ons niets minder dan kwaliteit!
Laswerken: Wij van Garage Erik doen geen carrosserie. Wel kunt u terecht voor kleinere laswerken, aan bijvoorbeeld het onderstel van uw wagen. Wij controleren uw wagen volledig in de aanloop van een officiële keuring en zorgen ervoor dat hij op alle vlakken zal slagen. Onze passie voor wagens kan ook uw auto ten goede komen. Indien nodig kunnen wij u een vervangwagen ter beschikking aanbieden. Kijk voor al onze overige diensten eens op uw gemak op onze website!

Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!een klus is ons te klein of groot. Wij zijn uw ideale partner en staan steeds weer klaar voor u als klant.

 

Adres

Ons adres:

Wilgenstraat 20 3920 Lommel

Telefoon: