Garage Hallak, Garages, Carrosserie in Hamme, Oost-Vlaanderen

Als u op zoek bent naar een vakkundige en betrouwbare garage dan bent u bij Garage Hallak uit Hamme aan het juiste adres! Wij zijn uw specialist in alle reparaties van uw voertuig en dat doen wij voor alle merken. Als het gaat over carrosserie herstellen, revisie versnellingsbakken of voor onderhoud bent u bij ons altijd meer dan wekom. Bekijk gerust eens op onze website al onze diensten. Met onze jarelange ervaring zorgen wij ervoor dat u uw wagen weer snel en veilig de weg op kan.

Auto opkoper: Wenst u uw auto te verkopen? Dat kan natuurlijk bij ons! Garage Hallak staat er om bekend de hoogste bieder te zijn tussen de erkende auto opkopers. Heeft u een beschadigde auto en wenst u die aan ons te verkopen? Ook dat kan bij Garage Hallak!

Carrosserie herstellingen: Heeft u schade aan de carrosserie van uw wagen? Geen nood onze experts staan tot u dienst. Wij kunnen alle soorten schade herstellen zodat uw wagen er terug als nieuw uit ziet.

Mechanische herstellingen: Is er mechanische schade aan uw voertuig ontstaan? Brand er een waarschuwingslampje of doet uw auto vreemd? Dan kunnen wij u uiteraard van dienst zijn! Wees er snel genoeg bij zodat het geen grote herstelling wordt!

Onderhoud: Heeft uw auto een groot of klein onderhoudsbeurt nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of meteen een afspraak te maken. Wij zorgen ervoor dat uw wagen gekeurd wordt en klaar staat om een volledig jaar mee te gaan.

_

Adres

Ons adres:

Theet 23, 9220 Hamme

Telefoon: