Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al uw auto reparaties? Dan bent u natuurlijk bij ons van Garage Hauters uit Ninove aan het juiste adres! Steeds weer staan wij voor u klaar en gaan wij met enorm veel passie te werk aan uw project. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen aan uw personenauto’s, bedrijfsvoertuigen en/of bestelwagens. Het maakt ons niet uit van welk merk de wagen is wij zorgen ervoor dat alles weer in orde voor u komt. Ook kunt u voor de snelle interventies bij ons terecht want wij werken samen met een depannagedienst.

Onderhoud: Voor al het onderhoud voeren wij alle mogelijke herstellingen uit aan uw wagen(s). Ieder probleem wordt door onze vakmannen opgelost en eventueel met een technische diagnose waarbij de resultaten via een computer kunnen worden uitgelezen. Of het nu om kleine en/of grote onderhoud gaat van de wagen, wij nemen deze taak voor onze garage.

Bijkomende diensten: Een volledig totale service van uw wagen, kan dat? Jazeker! Bij Garage Hauters mag u rekenen op een totale service om uw wagen in orde te houden. Daarom beschikken wij over een uitgebreide bandenservice om u veilig en comfortabel te laten rijden. Ook voor airco service zit u bij ons natuurlijk goed!

Klantvriendelijke service: Bij ons krijgt u altijd een persoonlijke service in onze zaak in Ninove. De klant staat bij ons centraal en op nummer 1! U kunt bij ons altijd terecht voor een gratis vrijblijvende offertes, de klantvriendelijkheid, promoties en het rechtstreekse contact met de mecanicien

Heeft u nog vragen en/of wenst u een afspraak te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Adres

Ons adres:

Roelandersweg 22 9400 Ninove