KOM LANGS VOOR HET ONDERHOUD VAN UW WAGEN
Uw veiligheid komt op de eerste plaats

Garage Verboven is gespecialiseerd in het onderhouden en herstellen van Toyota-wagens. In onze garage beschikken we over alle benodigdheden en de originele wisselstukken voor het onderhoud van uw wagen in Zandhoven te kunnen uitvoeren.

GRONDIGE CONTROLE

Een regelmatig onderhoud verhoogt de veiligheid en is belangrijk voor de duurzaamheid van uw wagen. In onze werkplaats onderhouden we alle types van Toyota-wagens. We volgen hierbij het onderhoudsschema van uw wagen. Tijdens een onderhoudsbeurt controleren we alle onderdelen en vervangen we indien nodig bepaalde stukken. In onze garage in Zandhoven verkopen we bovendien ook officiële Toyota-accessoires.

WE GAAN VOOR U NAAR DE KEURING

Moet u binnenkort naar de keuring? Dan komt u best voordien even langs om uw wagen te laten nakijken door onze Toyota-experts. Indien u dat wenst, kunnen we na de onderhoudsbeurt ook met uw wagen naar de technische keuring gaan. Zo hoeft u zich hier niet om te bekommeren.

CONTACTEER ONS

Graag het onderhoud van uw wagen inplannen of wenst u even langs te komen om de banden te vervangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Adres

Ons adres:

Liersebaan 251 2240 - Zandhoven

Telefoon: