Ik ben Jorn JEHAES, 45 jaar en woonachtig in de Gasthuisstraat 51. Beroepshalve was ik 14 jaar directeur van een Nederlandstalig centrum voor ambulante revalidatie te Brussel, lector in verschillende onderwijsdomeinen en onderzoeker aan de Universiteit Leuven. Van opleiding ben ik licentiaat in de pedagogische wetenschappen. Om mij te bekwamen in de analytische technieken volgde ik gedurende acht jaar een analytische opleiding bij een erkend analyticus. Vandaag studeer ik theologie aan de universiteit Leuven en een bijkomende opleiding tot psychoanalytisch therapeut aan de universiteit Gent.
“Mijn therapie oriënteert zich binnen de psychoanalyse en de existentiële therapie. Naast mijn belangstelling voor filosofie, psychoanalyse en literatuur en mijn eigen analyse is mijn klinisch werk toegespitst op het werk van Jacques Schotte en Leopold Szondi. Door mijn werkervaringen ben ik echter flexibel wat betreft aanpak en wordt vooral naar een afstemming gezocht met de persoon en naar de meest geschikte methode om op gesprek te komen”
U kan mijn werk omschrijven als een proces van uitwisselen en zoeken naar manieren om mensen ondanks hun moeilijkheden binnen hun sociale netwerken, hun intieme relaties en werkervaring beter bij zichzelf aanwezig te laten zijn.”
Naast een langdurige en eerder diepgaande analyses is er ook een mogelijkheid tot eerder kortdurende, ondersteunende of oplossingsgerichte therapie. De laatste jaren heb ik mij ook sterk toegelegd op relatietherapie.
Daarnaast kan u voor opvoedingsproblemen, schooladvies, supervisie of begeleiding in het werk, eveneens in mijn praktijk terecht.
Voor een eerste afspraak, die 50 minuten in beslag neemt, kan u me bellen (tel 0479 021243) of contact opnemen via het contactformulier.

Adres

Ons adres:

Gasthuisstraat 51 3200 Aarschot

Telefoon: