Bent u ook op zoek naar een specialist betreft al uw glaswerken? Dan bent u bij Glashandel De Grom uit Erembodegem aan het juiste adres! Al sinds 1955 zijn wij de ideale partner voor u. Wij zijn leverancier, bewerker en plaatser van hoogwaardige glasproducten. Voor zowel bedrijven als particulieren schakelt u Glashandel De Grom uit Erembodegem in!

Glashandel: Het familiebedrijf De Grom is gespecialiseerd in glas voor binnen- en buitentoepassingen, spiegels en decoratieve interieurbeglazing en dit alles uiteraard op maat. Wij vinden het enorm belangrijk dat al ons glaswerk aan de veiligheidsnormen voldoen en wij beschikken over een VCA certificaat ( Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist voor Aannemers ) Bezoek ook eens onze showroom!

Glassoorten: Bij ons bedrijf heeft u een ruime keuze aan glassoorten. Zo kunt u onder meer terecht voor de volgende glassoorten: dubbele beglazing, akoestisch glas, zonwerend glas, beloopbare beglazing, veiligheidsglas en zelfs brandwerend glas.

Ook kunt u steeds weer rekenen op ons voor al uw glazen deuren, douches, glaswanden, balustrades, glas in lood, zandstralen & lakken, frost folies, verzilveren en spiegelslijperij werkzaamheden. U ziet voor ons is geen project te groot of te klein.
Heeft u nog vragen, wenst u een afspraak te maken of aanvullende informatie nodig? Geen enkel probleem! Contacteer ons vandaag nog!

Adres

Ons adres:

Industriezone Zuid III Watermolenstraat 15 9320 Erembodegem

Telefoon: