Goudsmederij Bommel staat zowel in onze winkel als online dagelijks voor u klaar om u zo goed mogelijk te adviseren. Of het nu gaat om (gedenk)sieraden, horloges, geboortecadeaus of trouwringen.

Wij zijn trots te mogen zeggen dat we de grootste collectie trouwringen van de BENELUX hebben. Van de klassieke verlovingsring tot hedendaagse trouwringen.

En bij aankoop van trouwringen krijgt u op uw trouwdag een GRATIS trouwauto te leen.

Verder zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van sieraden. In ons eigen atelier maken we onder andere ook as-sieraden of kunt u bestaande sieraden om laten smelten tot een nieuw sieraad. Ook zijn wij gespecialiseerd in sieraad en uurwerk reparaties, en graveren.

In onze winkel in het Citycentrum in Veldhoven, vindt u een uitgebreid assortiment zilveren, gouden en edelstalen ringen, oorbellen, armbanden en colliers. Ook voor gedenksieraden kunt u bij ons terecht, deze kunnen op verschillende manieren gemaakt worden.

Ook hebben wij een grote collectie heren- en dameshorloges, kindersieraden en kraamcadeaus.

Vindt u het moeilijk een keuze te maken voor een ander, dan kunt u bij ons een cadeaubon kopen! Wij accepteren ook VVV Irischeques.

Adres

Ons adres:

Pleintjes 44A 5501EB Veldhoven

Telefoon: