Grisez Technics in Sint-Pieters-Kapelle, uw klusbedrijf voor elektriciteitswerken, renovatie en doe het zelf klushulp

Iedereen heeft wel een klus in huis die nog opgepakt moet worden. Grisez Technics in Sint-Pieters-Kapelle, komt graag uw algemene kluswerken uitvoeren. Als klusbedrijf zijn wij gespecialiseerd in elektriciteitswerken. Daarnaast kunt u ons inhuren voor allerlei karweien bij renovatieprojecten en nieuwbouwprojecten. Bent u zelf handig, maar kunt u wel wat hulp gebruiken? Wij bieden begeleiding en ondersteuning aan doe het zelf klussen. Zo komen we er samen wel uit.

Doe het zelf ondersteuning

Bij verbouwingen voeren veel mensen sommige klussen zelf uit. Het kan zijn dat u hier advies bij kunt gebruiken of behoefte heeft aan begeleiding. Bij Grisez Technics helpen we u op weg door samen uw klus door te spreken, technische ondersteuning te bieden of bijvoorbeeld hulp te bieden bij uw materiaalkeuze. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het vervangen van elektriciteitsleidingen, waarbij u zelf de leidingen trekt en wij uw nieuwe meterkast installeren. Ook voor algemene tips betreffende uw karwei, zijn wij u graag van dienst.

Elektriciteitswerken als specialisatie

Elektriciteitswerken zijn onze specialiteit. Zo kunt u bij ons terecht voor het herstellen, renoveren of plaatsen van uw volledige elektrische installatie. Hierbij besteden wij extra aandacht aan duurzame installaties. Heeft u nieuwe lichtpunten of extra stopcontacten nodig? Wij plaatsen alles precies volgens uw wensen. Ook kunnen wij de elektriciteit van uw woning compleet controleren en herstellen, zodat alles weer voldoet aan de huidige voorschriften en veiligheidsnormen.

Onze diensten op een rij

Wij zijn al sinds 2005 werkzaam binnen de klussector. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunt u ons gegarandeerd inhuren voor elke denkbare klus. Wij werken in opdracht voor zowel bedrijven als particulieren en zijn inzetbaar voor grote als kleine klussen. Wij zetten onze diensten voor u op een rij:

  • Elektriciteitswerken
  • Renovatieprojecten
  • Nieuwbouwprojecten Sint-Pieters-Kapelle
  • Ondersteuning aan doe het zelf klussen

Wilt u ook gebruik maken van onze vakkennis en expertise of wenst u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar en via ons contactformulier op onze website. Na het inventariseren van uw wensen sturen wij u een vrijblijvende offerte. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent.

Elektriciteitswerken - Grisez Technics, Sint-Pieters-Kapelle

Adres

Ons adres:

Brikstraat 23 A 1541 Sint-Pieters-Kapelle

Telefoon: