Grondwerken Jeroen Doumen in Rotem (Dilsen-Stokkem), voor grond-, graaf- en sloopwerken

Bij Grondwerken Jeroen Doumen Rotem (Dilsen-Stokkem) kunt u terecht voor de uitvoering van werkzaamheden op het gebied van grondwerken. Door middel van het uitvoeren van deze grondwerken voorzien zij in het bouwrijp maken van terreinen. Bij het doen van grondwerk kan veel afval en puin komen kijken. Bij dit bedrijf is dan ook de verhuur van container mogelijk om daarin dit afval en puin op te slaan en af te voeren. Ook kunnen zij u van dienst zijn sloopwerken, graafwerken en afbraakwerken. Ook is het mogelijk voor dit bedrijf om riolering werken uit te voeren. Daarnaast is het uitgraven van bouwputten en het plaatsen van septische putten mogelijk. Het plaatsen van regenwater putten kan ook door dit bedrijf worden gedaan.

Uiteenlopende diensten

Bij Grondwerken Jeroen Doumen kunt u terecht voor het laten uitvoeren van een breed scala aan diensten. Het bedrijf beschikt over veel ervaring en weet hierdoor de benodigde diensten op een snelle en efficiënte manier uit te voeren. Die diensten waar deze professionals onder andere in kunnen voorzien zijn:

  • Sloopwerken
  • Graafwerken
  • Afbraakwerken
  • Riolering werken

Plaatsen van putten

De professionals van Grondwerken Jeroen Doumen kunnen voor u putten plaatsen. Het is bij dit bedrijf bijvoorbeeld mogelijk om een septische put te plaatsen. Door het plaatsen van een septische put kan al het afvalwater vanuit uw huis worden verzameld en maakt dit het afvalwater vloeibaar voordat het naar het riool wordt afgevoerd. Zij kunnen u van dienst zijn bij het uitgraven van septische put tot de uiteindelijke plaatsing ervan. Ook kan dit bedrijf regenwater putten plaatsen om regenwater te kunnen vangen zodat dit voor uw woning te gebruiken is. Door het regenwater te gebruiken bent u duurzamer bezig, dit regenwater is namelijk te gebruiken in uw woning voor bijvoorbeeld de wasmachine of het toilet.

Grondwerken

Bij Grondwerken Jeroen Doumen Rotem (Dilsen-Stokkem) kunt u ook terecht voor graafwerken, sloopwerken en afbraakwerken. U kunt dit bedrijf hierbij inschakelen voor zowel kleine als grote werkzaamheden. Zij kunnen u bijvoorbeeld van dienst zijn bij de afbraak van woningen en garages. De professionals houden natuurlijk rekening met de geldende veiligheidsvoorschriften, de veiligheid bij deze werkzaamheden staat natuurlijk voorop. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden is het huren van een container om puin en afval in op te slaan een goede oplossing. Dit is ook een makkelijke manier om afval in te kunnen afvoeren. Het plaatsen van een container kan een uitkomst bieden bij bijvoorbeeld een renovatieproject.

 

Adres

Ons adres:

Pastoorstraat 43, 3650 Dilsen-Stokkem, België

Internet:

-