Bent u op zoek naar een kapsalon die uw hele gezin kan verzorgen van een fris kapsel? Dan bent u hier op het juiste adres. Hair Design voorziet uw kinderen en uzelf van een up-to-date look. Ook voor de mannen van het gezin hebben wij altijd plek!

Wilt u nu alleen de puntjes bijknippen? Of wilt u een geheel nieuw kapsel? De kappers in de kapsalon kunnen hier allemaal voor zorgen. Ook is het natuurlijk mogelijk om uw haar te laten kleuren, brushen etc.

Hair Design, Kapsalons in Dendermonde, Oost-Vlaanderen

Heeft u een speciale gelegenheid gepland staan zoals een bruiloft, communie of feestje? Hair Design verzorgt graag uw kapsel voor deze speciale gelegenheden.

Wilt u graag een beeld krijgen bij deze kapsalon? Neem dan hieronder een kijkje naar een paar foto’s van de kapsalon van Hair Design. Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie? Contacteer Hair Design! Ze hopen dat u graag een keer langs komt.

De kapsalon voor vrouw, man en kinderen bij Hair Design, Dendermonde De kapsalon van Hair Design, Dendermonde De kapsalon voor speciale gelegenheden zoals bruiloft en communie bij Hair Design, Dendermonde Geniet in heerlijke zittende stoelen in de kapsalon van Hair Design, Dendermonde

Adres

Ons adres:

Burgemeester Potiaulaan 83 9200 Dendermonde

Internet:

-