Voor een stralend kapsel moet je bij kapsalon Hairstyling Charlotte in Assebroek zijn

Bij Hairstyling Charlotte willen we jouw droomkapsel werkelijkheid maken. Kom langs bij de salon in Assebroek voor fantastische haarkleuringen of een geslaagde knipbeurt. Charlotte is sinds 2013 actief als gepassioneerde kapster. Regelmatig geniet zij bijgescholing om up to date te blijven over de nieuwste technieken. Twijfel je nog over welke haarkleur je wilt? Bij de dameskapsalon krijg je passend haarkleur advies. Charlotte is tevens enthousiast kinderkapper in de omgeving van Assebroek. Ook voor opsteekkapsels of bruidskapsels ben je bij Hairstyling Charlotte aan het juiste adres. De salon werkt uitsluitend met de kwalitatieve producten van het merk Kevin Murphy. Deze producten bevatte natuurlijke ingrediënten en zijn niet getest op dieren. Mannen die toe zijn aan een fris nieuw kapsel worden ook hartelijk welkom geheten bij de herenkapper van Hairstyling Charlotte.

Opsteekkapsels en bruidskapsels

Een speciale gelegenheid in het verschiet waar je er graag op je best uitziet? Maak indruk met een prachtig opsteekkapsel. Bij Hairstyling Charlotte wordt er uitgebreid de tijd genomen om jouw bijzondere look te verwezenlijken. Uiteraard ben je hier dan ook aan het juiste adres voor bruidskapsels. Stap gezellig binnen bij de salon in Assebroek om kennis te maken. Gegarandeerd loop je na een behandeling de kapsalon tevreden en stralend uit.

Prachtige producten voor stralende haren

De kapster gebruikt uitsluitend producten van het merk Kevin Murphy omdat deze natuurlijke ingrediënten bevat die je haar niet aantasten. Bovendien werkt het merk aan het verkleinen van de ecologische voetstap en zijn de verpakkingen gemaakt van gerecyclede producten. Ook de haarkleuringen worden met producten van dit exclusieve merk uitgevoerd. Je kunt nu ook de salon in huis halen, bij Hairstyling Charlotte zijn namelijk de diverse lijnen van Kevin Murphy aan te schaffen. Geniet nu thuis ook van bijvoorbeeld de Blow Dry en ga haarbreuk en gespleten haarpunten tegen.

De kapsalon in Assebroek

Dames, mannen en kinderen zijn hartelijk welkom in de salon in Assebroek. Kom vrijblijvend in contact voor onder andere:

  • Dameskapsalon
  • Herenkapper
  • Kinderkapper
  • Opsteekkapsels
  • Bruidskapsels
  • Haarkleur advies
  • Haarkleuringen

Heb je nog vragen, wens je aanvullende informatie en/of wil je een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op! Of laat je bericht hier achter via het contactformulier.

51069302_s(1).jpg - Hairstyling Charlotte, Assebroek

Adres

Ons adres:

Baron Ruzettelaan 138/B 8310 Assebroek