Happy Feeling Tenson Store in Aalst met kwaliteitskleding voor actieve en passieve sporters

Zoekt u het kwaliteitsvolle Zweedse kledingmerk Tenson in Oost-Vlaanderen? Dan kunt u uitsluitend terecht bij Happy Feeling Tenson Store in Aalst aan de Molenstraat 70a. Het is een unieke winkel voor de actieve en passieve sporters. Specialiteiten: wind- en waterdicht MPC en MPC extreme. U geniet er van een breed assortiment. Er is ook de eigentijdse kleding van het merk Rezzekes te koop. Let op de speciale acties en promoties van deze winkel, die jaarlijks plaatsvinden en veel korting opleveren voor de klant. Profiteer van de prijsvoordelen van de artikelen die altijd in voorraad zijn.

Jassen uitgerust met het MPC-systeem

Happy Feeling Tenson Store is de enige kledingzaak buiten Zweden met een dergelijk groot aanbod van Tenson kleding. “Behalve fleeces, sweaters, hoodies, wandelbroeken, trainings en joggings, zijn we sterk in jassen. De jassen zijn uitgerust met het MPC-systeem, een wind- en waterdicht membraan dat ademt en perfect is voor allerlei sport- en buitenactiviteiten”, vertelt zaakvoerder Philippe Kiekens. Happy Feeling biedt de kledinglijnen voor outdoor, urban lifestyle, ski, ski hardware zoals helmen, skibrillen, handschoenen. Ook zijn er accessoires zoals mutsen, sjaals, handschoenen, tassen.

Hond uitlaten doet u in uw sportieve outfit

De passieve sporter is in de ban van topsport en identificeert zichzelf met sport en sporthelden in het algemeen. Het is zeker een doelgroep voor Happy Feeling Tenson Store. Niet alleen beleven deze sportaanbidders fysieke activiteit op hun eigen manier, ze tonen hun sportieve instelling door de keuze van hun kleding. Ze voelen zich ook emotioneel sterk verbonden met het sportgebeuren. Het is dan maar een kleine stap naar het op een speelse manier de hond uitlaten in een flitsende sportieve outfit. Geen competitie maar wel een totaal beleving die vooral veroorzaakt door het dragen van het merk Tenson.

Let op voordeel eindereeksen en lanceerkorting

In het sportieve en trendy aanbod van Happy Feeling Tenson Store vinden zowel dames als heren alles van hun voorkeur. Naast het fraaie en complete Tenson assortiment is Happy Feeling ook het adres voor het merk Bugatti. Dit degelijke Duitse kwaliteitsmerk heeft in het assortiment fluwelen broeken en jeansbroeken opgenomen. Deze broeken hebben een goede pasvorm en zitten altijd comfortabel. Het past in het aanbod van Happy Feeling: droog, warm en casual gekleed, ook in weer en wind. Let op de promoties op eindereeksen en lanceerkortingen op de nieuwe collecties.

Kom langs in de Happy Feeling Tenson Store aan de Molenstraat 70a in Aalst in Oost-Vlaanderen.

Adres

Ons adres:

Molenstraat 70a, 9300 Aalst